- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bătaie pe cuponul de la Lidl. Românii primesc mari reduceri până la 1 octombrie

23 Sep, 09:30 • Bumbeneci Diana
Cuponul de la Lidl, valabil până la 1 octombrie 2024, aduce șansa clienților să beneficieze de mari oferte. Produsele pe care le pot obține sunt extrem de căutate.
Bătaie pe cuponul de la Lidl. Românii primesc mari reduceri până la 1 octombrie

Cuponul de la Lidl a fost oferit de retailerul german pentru a atrage clienți de toate vârstele, în toate orașele României. Toată luna septembrie, sesiunile de cumpărături se transformă în pași importanți făcuți către premii atractive.

Cuponul de la Lidl este valabil până la 1 octombrie

Cu doar câțiva pași simpli, făcuți chiar pe telefonul mobil, cei care vor să participe la promoția inedită pot activa Cuponul Plus.

Citește și: Magazinele Lidl, Mega Image, Auchan şi Profi se închid! S-a pus lacătul pe uși. Iată lista

reprezentanții Lidl au anunțat că se pregătește în mod regulat și promoții speciale pentru clienții de la noi din țară. Luna septembrie este dedicată unei oferte inedite. Este vorba despre cuponul de la Lidl, ce se activează din aplicația Lidl Plus.

În perioada 01-30 septembrie, activează Cuponul Plus și vei primi un premiu la atingerea pragurilor de cumpărături din aplicația Lidl Plus”, a transmis compania.

Cupon Lidl
Cupon Lidl

Cum se activează cuponul de la Lidl

Așadar, cu cât un client face mai multe cumpărături, valoare bonurilor oferă acces la câte un premiu la alegere. Pragurile sunt la cumpărături în valoare de minim 400 de lei, 700 de lei, 1000 de lei și 1700 de lei.

Activează opțiunea Cupon Plus, iar de fiecare dată când faci cumpărături, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, primești un cupon cu un premiu. Alege produsul CADOU.

Produsele obținute ca premiu pot avea diferite sortări. Mai multe detalii sunt disponibile în aplicație la primirea cuponului.”

Trebuie reținut faptul că din totalul de pe bonuri vor fi scăzute valorile produselor ce nu pot fi promovate, conform legii, precum tutun, formule pentru bebeluși etc.

Cuponul de la Lidl se activează în doar trei pași:

  • Apasă butonul activează și confirmă înscrierea în campanie în aplicația Lidl Plus. Scanează cardul la casă de marcat de fiecare dată când faci cumpărături.
  • Poți vedea progresul în aplicația Lidl Plus, în zona dedicată Cupon Plus
  • Activează cuponul și bucură-te de reduceri la cumpărături

Vezi și: ANPC închide Lidl. Mulți români vor fi afectați de decizie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult