- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bebe Tei riscă să piardă toți clienții în 2024. Catena anunță lansarea produselor revoluționare în România

06 Oct, 10:58 • Bumbeneci Diana
Produsele de la Bebe Tei ar puteam deveni istorie. Un nou brad apare la Catena, iar raportul calitate-preț îi va face pe români să dea buzna la rafturi.
Bebe Tei riscă să piardă toți clienții în 2024. Catena anunță lansarea produselor revoluționare în România

Bebe Tei a fost până acum preferatul românilor atunci când vine vorba despre cumpărăturile online, dar și cele fizice. Acum însă, lucrurile riscă să se schimbe dramatic pentru colosul farmaceutic, în condițiile Pe rafturile farmaciilor Catena din toate colțurile țării sunt pe cale să își facă apariția produse noi pe care românii se vor înghesui să le cumpere, fără dar și poate.

Bebe Tei pierde teren în fața Catena

Aparițiile recente anunțate de reprezentanții celebrului lanț de farmacii dă emoții concurenței.

Ani la rând, destinația preferată de cumpărături a proaspeților părinți au fost unitățile Bebe Tei. De acum, lucrurile s-ar putea schimba, pe piață făcându-și apariția un nume deja cunoscut care va veni cu prețuri bune, dar și cu produse de calitate pentru copii și nu numai.

Alexandru Vlad, vicepreședintele Fildas-Catena, a anunțat lansarea unui proiect de suflet – Adora. Este vorba despre o gamă de produse pentru mămici, nou-născuți și copii mici.

„Venirea pe lume a unui copil implică responsabilități unice și multe nesiguranțe. De aceea, am iniţiat proiectul Adora. Brandul s-a născut din dorința noastră de a fi alături de părinți încă din primele clipe petrecute împreună cu micuții lor, asigurându-le sprijinul atât de necesar în aceste momente importante, când fiecare decizie legată de sănătatea copilului contează poate mai mult ca niciodată”, a transmis Alexandru Vlad.

Produsele Adora sunt concepute având la bază calitatea materialelor și cele mai înalte standarde de siguranță. Gama cuprinde accesorii pentru hrănire și alăptare și dispozitive care simplifică îngrijirea celor mici.

Vezi și: Hotărâre majoră la Ministerul Sănătății. Data la care unul dintre cele mai vândute medicamente dispare din farmacii

Produsele Adora lansate de farmacia Catena
Produsele Adora lansate de farmacia Catena

Crearea brandului Adora este o manifestare concretă a angajamentului nostru de a continua să aducem soluții inovatoare și accesibile în viața românilor. Pentru noi, inovația și grija față de comunitate sunt valori esențiale care ne ghidează la fiecare pas. Adora este un exemplu clar al acestui angajament, o dovadă că, prin implicare și dedicare, putem participa la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a familiilor”, a afirmat Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena.

Reprezentanții Catena speră să dea lovitura pe piață cu noua lansare, în condițiile în care părinții din România sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea și siguranța produselor pe care le folosesc pentru copiii lor.

Credem că Adora are un potențial imens. În contextul în care părinții sunt tot mai preocupați de calitatea și siguranța produselor pe care le folosesc pentru copiii lor, suntem convinși că Adora va deveni rapid un brand preferat şi de încredere, cunoscut pentru standardele sale înalte și atenția la detalii”, a adăugat Alexandru Vlad.

Citește și: Vești bune pentru milioane de români. Locul în care poți duce medicamentele expirate sau neutilizate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult