- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Șansa momentului de la TAROM pentru românii care vor să meargă la meciul EURO 2024 România-Slovacia, din 26 iunie. Anunțul companiei

21 Jun, 20:31 • Bumbeneci Diana
Vești excelente pentru iubitorii de fotbal. Zboruri speciale TAROM pentru suporterii care merg la meciul EURO 2024 România-Slovacia, din 26 iunie.
Șansa momentului de la TAROM pentru românii care vor să meargă la meciul EURO 2024 România-Slovacia, din 26 iunie. Anunțul companiei

TAROM

duce românii la EURO! Compania de stat introduce două curse speciale pentru suporterii care vor să participe la meciul România-Slovacia, ce va avea loc pe stadionul din Frankfurt, pe 26 iunie, informează compania printr-un comunicat.

TAROM duce românii la EURO 2024

Astfel, pe 26 iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 8:50 şi va sosi la Franfurt la 10:30 (ora locală). Pe 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankfurt la 11:30 şi va reveni cu suporterii pe Otopeni la ora 14:55 (ora locală a României).

„Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generaţiei de suflet a fotbalului românesc care îşi doresc să trăiască fiecare clipă a meciului alături de echipa naţionalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro.

În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului.

Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de TAROM publicul larg. Hai, România”, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi în comunicat.

Citește și: Incredibil! Ce mesaj a transmis Nicolae Stanciu după victoria istorică de la EURO 2024 „În doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic”

TAROM
TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

România are momentan avantaj în grupa E

România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024. Meciul s-a desfășurat pe stadionul Allianz Arena din Munchen, cu o capacitate de 70.000 de locuri, toate ocupate. UEFA estimează că au fost în jur de 30.000 de suporteri ai României pe stadion la meciul care a scris istorie pentru tricolorii lui Edi Iordănescu.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, după victoria României cu 3-0 în meciul cu Ucraina, că „băieții au fost fabuloși” și „au dat multe borne peste cap”.

„Îi felicit pe băieţi şi îi strâng în braţe. Am interpretat foarte bine jocul majoritatea timpului. Mă bucură faptul că e o victorie categorică şi că n-am primit gol. Sunt fericit pentru Stanciu, că a fost declarat omul meciuiul. Starul nostru este grupul. O să urmeze cu siguranţă şi o analiză, poate au fost lucruri şi nu foarte bune. Ne bucurăm, de mâine trebuie să ne adunăm şi să continum drumul nostru”, a spus Iordănescu.

Citește și: Sorin Grindeanu dă vestea cea mare: „TAROM trebuie să intre într-o etapă de reorganizare”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult