- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie

27 May, 16:20 • Fundeanu Madalina
Se dau bilete de avion gratuite! TAROM a făcut marele anunț pentru o anumită categorie de persoane.
TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie

O anumită categorie de persoane poate primi bilete gratuite de avion, la zboruri de la 1 iunie. Compania aeriană TAROM a anunțat care sunt criteriile care trebuie îndeplinite, conform Cancan.ro.

TAROM a pregătit oferte speciale pentru 1 iunie. Compania aeriană va oferi bilete gratuite, însă nu toată lumea poate beneficia de acestea. Doar o anumită categorie de vârstă se califică pentru această ofertă unică, oferindu-le oportunitatea de a experimenta ceva de neuitat.

TAROM oferă bilete gratuite de avion! Cine sunt norocoșii care se pot bucura de această ofertă

Din dorința de a sărbători Ziua Internațională a Copilului, care va avea loc pe data de 1 iunie, compania aeriană TAROM a pregătit surprize pentru cei mici. În acest sens, compania va oferi copiilor ocazia de a explora pentru o zi fascinantul domeniu al aviației.

Cei mici vor avea oportunitatea să viziteze o aeronavă, mai ales cabina pilotului, să facă fotografii alături de piloți și însoțitorii de zbor, dar și să primească răspunsuri legate de toate curiozitățile pe care le au privind aviația. Evenimentul special va avea loc în Hangarul TAROM și pe platforma din fața acestuia, între orele 10:00 și 16:00. Părinții sau tutorii legali au voie să însoțească copiii, iar intrarea este gratuită.

Ai mai putea fi interesat de: Cât costă să ajungi cu trenul în Varșovia, orașul în care se va juca Supercupa 2024

TAROM
TAROM

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 iunie, părinții au posibilitatea să achiziționeze bilete gratuite de avion pentru copiii lor de la TAROM. Super oferta este valabilă doar pentru minorii cu vârsta de până la 11 ani, care trebuie să călătorească însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Pentru a ușura acest proces, în aeroport va fi amenajat un ghișeu special, unde vor fi furnizate instrucțiuni detaliate în ceea ce privește procedura de check-in. Pentru a face acest lucru, este obligatorie prezentarea actelor de identitate ale părintelui și ale copilului, fie buletinul sau pașaportul, în funcție de destinația aleasă.

„Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei”, este mesajul transmis într-un comunicat al TAROM.

Vezi mai multe știri despre: Top 10 destinații de vacanță în care poți cheltui pe avion și cazare maxim 400 de euro 2 persoane