- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ultima zi când poți obține de la Wizz Air bilete pentru tot restul vieții. Oferta companiei este fără egal pe piața vânzărilor din 2024

21 May, 11:38 • Fundeanu Madalina
Wizz Air sărbătorește 20 de ani de activitate printr-o ofertă inedită. Clienții au șansa de a câștiga zboruri gratuite pentru tot restul vieții!
Ultima zi când poți obține de la Wizz Air bilete pentru tot restul vieții. Oferta companiei este fără egal pe piața vânzărilor din 2024

Wizz Air, compania aeriană low-cost de origine maghiară, sărbătorește 20 de ani de activitate printr-o ofertă specială și atractivă. Clienții companiei pot câștiga zboruri „pentru o viață întreagă” în limita a 20.000 de euro, informează Playtech.ro.

Oferta de nerefuzat face parte din evenimentele prin care se celebrează două decenii de la primul zbor al companiei, clienții primind ocazia de a călători gratuit pentru mulți ani de acum înainte.

Cum poți câștiga zboruri în valoare de 20.000 de euro de la Wizz Air

Dacă dorești să te înscrii la acest concurs aniversar, trebuie doar să cumperi un bilet Wizz Air și să trimiți codul de rezervare și numele prin pagina de concurs dedicată aniversării. Înscrierile se pot face în perioada 19 mai și 21 mai 2024, ora 23:59. Mare atenție, astăzi este ultima zi pentru a te înscrie și a avea șansa de a căștiga acest premiu uriaș!

Wizz Air vrea să-și recompenseze clienții loiali prin intermediul acestui concurs gigant și să sărbătorească succesul avut pe parcursul acestor 20 de ani. Având stabilit un plafon de 20.000 de euro, câștigătorul concursului va putea să călătorească în mai multe destinații din rețeaua amplă a companiei, la alegerea sa.

Ai mai putea citi: Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia

Wizz Air
Wizz Air

Nostalgia primului zbor

Wizz Air și-a amintit și de începuturile sale modeste, cu ocazia aniversării și a împărtășit o anecdotă despre prima zi de operare. Pe data de 19 mai 2004, echipa Wizz Air era emoționată de decolarea inaugurală programată pentru ora 06:00.

Pe de altă parte, CEO-ul József Váradi a trecut printr-o mică aventură, fiind trezit brusc de către directorul de operațiuni la ora 05:30, căci dormise prea mult. La ora 05:51, la doar câteva minute distanță de ora programată a zborului, Váradi a reușit să ajungă la bord, la timp pentru a se alătura echipajului și a marca acest moment istoric.

Ulterior, în aceeași zi, Váradi a fost invitat să dea un interviu la CNN despre noua companie aeriană. Pe parcursul interviului, a existat un moment memorabil, când prezentatorul l-a întrebat:

„Wizz Air este a 57-a companie aeriană nou creată recent, cine are nevoie de voi? Reveniți peste un an, dacă veți mai fi aici”.

La momentul actual, după 20 de ani de succes și peste 400 de milioane de pasageri transportați, Wizz Air a demonstrat că și-a câștigat locul în industria aviatică.

„Restul este istorie, iar Wizz Air a transportat 400 de milioane de pasageri în ultimii 20 de ani; chiar și eu sunt încă prin preajmă”, a spus József Váradi.

Vezi și: Peste 30.000 de suporteri români au luat cu asalt avioanele spre Germania. EURO 2024 a dus la o creştere de 50% a cererii pentru biletele de avion