- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air elimină mai multe zboruri! Românii vor trebui să caute alte opțiuni

18 Jun, 15:20 • Bumbeneci Diana
Românii vor trebui să caute alte opțiuni de călătorie! Wizz Air elimină unele zboruri.
Wizz Air elimină mai multe zboruri! Românii vor trebui să caute alte opțiuni

Nu vor mai fi zboruri din București către acest oraș european! Wizz Air a anunțat că va opri ruta începând de săptămâna viitoare. Pasagerii vor trebui să găsească alte companii sau alte rute ale Wizz Air.

Wizz Air anulează curse

Wizz Air, una dintre cele mai populare companii low-cost, cunoscută pentru prețurile accesibile la zborurile sale europene, a făcut un anunț care i-a nemulțumit pe români.

Vezi și: Wizz Air a dat o adevărată țeapă cu 950 de euro unui român. „M-am trezit fără bani și fără serviciul pe care l-am plătit”

Compania renunță la unele zboruri din București către un oraș european

Mulți români preferă Wizz Air pentru prețurile avantajoase, dar anunțul recent nu a fost bine primit.

Wizz Air
Wizz Air

Începând de săptămâna viitoare, Wizz Air va anula zborurile din București către o anumită destinație. Conform ultimelor informații, zborurile regulate de la aeroportul Henri Coandă din București către aeroportul din Glasgow, Marea Britanie, vor fi suspendate.

Conform anunțului companiei low-cost, aceste zboruri nu vor mai fi operate după data de 16 iunie. Ruta a fost inaugurată în noiembrie anul trecut, dar acum Wizz Air decide să renunțe la ea, după ce anterior zborurile fuseseră mutate de la aeroportul Edinburgh la aeroportul Glasgow.

Zborurile către această destinație din Marea Britanie erau efectuate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica.

Deocamdată, motivele pentru care Wizz Air a luat această decizie nu sunt cunoscute și nici dacă vor fi reluate zborurile către Glasgow. Compania nu a oferit încă detalii suplimentare.

Datele de trafic de la boardingpass.ro arată o performanță comercială redusă pe această rută.

Cei care doresc să călătorească în Marea Britanie pot alege alte companii aeriene care nu au anulat aceste zboruri. Astfel, există alternative pentru a ajunge din București la Glasgow.

Deși ruta București-Glasgow a fost anulată, românii pot ajunge în Marea Britanie cu Wizz Air către alte orașe. Pasagerii pot zbura de pe Aeroportul Henri Coandă către Londra LTN și Londra LGW, precum și către Liverpool, Birmingham și Leeds.

Vezi și: Apar 3 rute noi în România. Anunțul făcut de Wizz Air

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult