- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Black Friday 2024. TOP categorii de produse cu reduceri majore

21 Oct, 14:09 • Amarie Giorgiana
Black Friday 2024. Zilele cu cele mai mari reduceri din an se apropie, iar dacă îți propui să îți cumperi produsele pe care le ai în coș de multă vreme, trebuie să știi că urmează discounturi majore în acest an.
Black Friday 2024. TOP categorii de produse cu reduceri majore

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de shopping din acest an. Conceptul a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a adus blocaje majore de trafic. De-a lungul timpului, această zi a fost cea mai aglomerată în SUA, potrivit Brut. Conceptul a fost aplicat și în România în urmă cu 13 ani. Primul a fost în 2011, pe data de 25 noiembrie. Dacă în trecut această zi marca reduceri la electronice și electrocasnice, în prezent prețurile sunt reduse la toate categoriile de produse, de la cosmetice până la haine. În acest an, evenimentul va fi organizat pe data de 8 noiembrie, mai devreme.

Citește și: Capcanele de Black Friday, dezvăluite! Cum să prinzi cele mai tari oferte, fără să fii păcălit

Top reduceri Black Friday 2024. Lista celor mai interesante promoții

În acest an, sunt așteptate reduceri spectaculoase la toate categoriile: electronice, electrocasnice, haine, parfumuri și cosmetice. Dacă plănuiești să profiți de această perioadă, trebuie să știi că sunt așteptate reduceri majore la produse la care nu te-ai fi gândit. Iată lista mai jos.

  • Servicii medicale și wellness

În acest an, sunt așteptate reduceri la servicii medicale și produse de wellness. Clinici precum Dr. Max și alte farmacii au anunțat deja promoții pentru suplimente alimentare, vitamine și echipamente medicale, precum aparate de măsurare a tensiunii sau glucometre, notează Motivul.ro.

  • Anvelope și echipamente auto

Anvelopele și accesoriile auto se numără printre produsele care vor beneficia de reduceri majore în acest an. Marii retaileri auto au inclus deja produse în campaniile lor de Black Friday 2024.

  • Obiecte de autoapărare

O categorie mai puțin cunoscută va avea în acest an reduceri de Black Friday. Mai exact, obiectele de autoapărare vor avea prețuri mai mici. Indiferent de motivele pentru care ai nevoie de aceste lucruri, le vei putea găsi într-o gamă largă, la costuri reduse.

  • Articole pentru animale de companie

Dacă ai un animal de companie și vrei să-l înveselești, atunci trebuie să știi că produse precum hrana, jucăriile și accesoriile vor avea reduceri semnificative în acest an. Diferite platforme și magazine specializate au anunțat deja oferte tentante pentru acest domeniu.

  • Produse pentru casă și grădină

Dacă locuiești la casă, trebuie să ții cont de faptul că pe lângă reducerile pentru electronice, produsele home and garden, inclusiv mobilierul de exterior sau echipamentele de grădinărit vor avea reduceri substanțiale. Marii retaileri din țară au pregătit deja preturile, iar acestea variază în funcție de calitate și facilități.

Citește și: BLACK FRIDAY NISSA INTERNATIONAL, Un fenomen ce redefinește consumul și stilul CELE MAI MICI PRETURI DIN AN, PROMOTII pana la 80%