- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bucureștiul se încălzește. Compania Municipală Termoenergetica dă start probelor la cald pentru sezonul 2024-2025!

17 Oct, 14:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Compania Municipală Termoenergetica București va începe probele la cald pentru sezonul 2024-2025 în noaptea de vineri spre sâmbătă. Asociațiile de proprietari trebuie să se asigure că instalațiile de alimentare cu energie termică sunt funcționale și lucrările sunt finalizate.
Bucureștiul se încălzește. Compania Municipală Termoenergetica dă start probelor la cald pentru sezonul 2024-2025!

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că în noaptea de vineri spre sâmbătă va începe probele la cald pentru sezonul 2024-2025, care se vor desfășura progresiv. Asociațiile de proprietari sunt responsabile să se asigure că instalațiile interioare de alimentare cu energie termică sunt funcționale și că lucrările, inclusiv aerisirea caloriferelor, sunt finalizate, potrivit news.ro.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, în cursul nopţii de 18 spre 19 octombrie (vineri spre sâmbătă) vor începe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Probele se vor desfăşura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi starea conductelor, precum şi lucrările desfăşurate în diverse zone ale oraşului”, a transmis, joi, compania, într-un comunicat de presă.

Te-ar mai putea interesa și: Termoenergetica a anunțat data când începe încărcarea cu apă a instalațiilor de căldură

foto: Compania Municipală Termoenergetica

Bucureștiul se încălzește. Compania Municipală Termoenergetica dă start probelor la cald pentru sezonul 2024-2025!

Compania Municipală Termoenergetica București subliniază că, în sezonul rece, vor continua doar lucrările care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic către clienți să nu fie afectată. Probele la cald au rolul de a asigura echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare și de a verifica funcționalitatea traseelor de alimentare.

„Este important de subliniat faptul că, în sezonul rece, vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic pentru căldură către clienţi, să nu fie afectată. Aceste probe sunt menite să asigure echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare şi să verifice funcţionalitatea traseelor de alimentare”, a precizat Termoenergetica.

Asociațiile de proprietari au obligația de a verifica starea de funcționare a instalațiilor interioare de alimentare cu energie termică și de a se asigura că lucrările necesare, inclusiv aerisirea caloriferelor, sunt complet finalizate.

În cazul în care asociațiile doresc amânarea furnizării energiei termice, acestea pot solicita acest lucru în scris, prin intermediul reprezentanților legali, fie la registratura instituției situate pe strada Cavafii Vechi nr. 15, fie la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Pentru a sprijini clienții, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție sunt disponibile pentru a soluționa orice probleme care pot apărea în teren. Clienții pot obține informații utile prin intermediul mesajelor preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 și printr-un număr de telefon gratuit, 0800.820.002.

Clienții pot utiliza aplicația Termoalert pentru a rămâne informați cu privire la starea serviciului și eventualele intervenții necesare.

Te-ar mai putea interesa și: Peste 850 de blocuri din București rămân fără apă caldă. Lista anunțată de Termoenergetica