În meniurile restaurantelor din România și-a făcut loc și burgerul Dubai. Într-o țară în care burgerii se află în topul preferințelor, introducerea unui astfel de preparat era doar o chestiune de timp. Ingredientele premium, cum ar fi vita Wagyu, fisticul și cataiful, au transformat un preparat basoc într-o adevărată experiență culinară.
Citește și: Top 3 cele mai scumpe statui din Bucureşti care vor fi puse în valoare de luminiţele de Crăciun
Buegerul Dubai pare să domine topurile datorită combinației de arome și a aspectului senzațional.
„Dacă ai un pic de gust şi imaginaţie poţi face burgerul în 10.000 de modeluri diferite. Astăzi pregătim burger Dubai. Avem carne de vită, cheddar, roşie, salată, chiflă, un pic de maioneză şi bineînţeles fisticul cu cataif, combinaţia din Dubai, cea mai celebră. Pasta de fistic se creează prin a blenda fisticul, adăugând ulei şi puţină sare. Avem un conţinut undeva la 70% fistic şi 30% cataif şi secretul meu, un pic de parmezan pus în această combinaţie”, spune Gigi Nicolae, bucătar, pentru Observator.
Citește și: Cârnatul Dubai, noua senzaţie virală pe internet. Ce este, de fapt, Dubai-Wurst şi ce conţine
Tot mai multe fast-food-uri includ în meniuri burgerul Dubai. Cu chifla aurie și sos din belșug, acest preparat devine pentru mulți români alegerea perfectă pentru un adevărat festin. Prețul unui astfel de burger variază între 40 – 60 de lei.