- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Businessul care i-a adus succes lui Ciprian Tătărușanu. „Am ajuns la un nivel mare de producție”

21 Jan, 11:42 • Amarie Giorgiana
Fostul portar de la echipa națională, Ciprian Tătărușanu, a vorbit, recent, despre afacerea cu care a reușit să dea lovitura. Produsul său se găsește în toate supermarketurile în prezent.
Businessul care i-a adus succes lui Ciprian Tătărușanu. Am ajuns la un nivel mare de producție

Fostul portar de la echipa națională, Ciprian Tătărușanu, a vorbit, recent, despre afacerea cu care a reușit să dea lovitura. Produsul său se găsește în toate supermarketurile în prezent și aduce beneficii importante pentru sănătate, potrivit Fanatik.

Afacerea cu care Ciprian Tătărușanu a dat lovitura

Ciprian Tătărușanu, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluiri referitoare la afacerea cu care a reușit să aibă succes. El a lansat un produs care se găsește în toate supermarketurile în momentul de față.

Citește și: Câți bani câștigă, de fapt, Denisa Tănase din afacerea cu parfumuri. A făcut o avere uriașă după ce a renunțat la muzică

Tătărușanu a spus că a investit în domeniul imboiliar, dar și într-un alt business important care i-a adus succes. Fostul portar deține o fermă cunoscută în România, care produce o legumă căutată de români. Mai exact, este vorba despre dovlecei, aceștia fiind la mare căutare.

„Unul din business-uri este în imobiliare împreună cu fratele meu și al doilea este o fermă biologică, cu un prieten. În momentul ăsta dovlecel… zucchini verde, zucchini galben, zucchini bilă. Le găsiți la cele mai mari supermarketuri din România. Am produs și într-o cantitate foarte mică castraveți”, a spus acesta într-un podcast.

În prezent, ferma lui de dovlecei a atins un nivel mare de producție. Ciprian Tătărușanu a spus că el a crezut foarte mult în această legumă, care se vinde în cantități mari. Produsul este unul de calitate și mai ales, biologic, putând fi consumat cu încredere de oricine, pentru că aduce beneficii asupra sănătății. Mai mult, Ciprian a mărturisit că a apărut un proiect special în România, urmând să crească legume bio pentru un supermarket cunoscut din țară.

„Și am hotărât, încet-încet, ne-am dezvoltat ușor. Față de ce ne gândeam noi la început, acum am ajuns la un nivel mare de producție. Un nivel mare, păi avem peste 10 hectare, solar și în exterior. Nu a fost problemă cu căldura, problemele apar când vin insectele și noi fiind biologic nu putem da cu nimic. Dar totul este ok, îți asumi unele pierderi”, a mai spus el.

Citește și: Patronul Therme București renunță la afacerea de succes și se reorientează către o industrie mult mai profitabilă

Urmărește Daily Business pe Google News