- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Când are loc Black Friday 2024 la Altex. Românii se pot bucura de reduceri cuprinse între 30-50%

28 Oct, 19:37 • Amarie Giorgiana
Altex a dezvăluit data pentru Black Friday 2024. Românii vor avea parte de reduceri cuprinse între 30-50%. În același timp, compania se așteaptă la o creștere de 20% a vânzărilor, comparativ cu evenimentul Black Friday de anul trecut.
Când are loc Black Friday 2024 la Altex. Românii se pot bucura de reduceri cuprinse între 30-50%

Altex a dezvăluit data pentru Black Friday 2024. Românii vor avea parte de reduceri cuprinse între 30-50%. În același timp, compania se așteaptă la o creștere de 20% a vânzărilor, comparativ cu evenimentul Black Friday de anul trecut, notează Motivul.ro.

Altex este unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT, iar recent, a anunțat data pentru Black Friday 2024. Potrivit reprezentanților, aceasta se va desfășura în trei etape, în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie. Compania le promite clienților reduceri cuprinse între 30-50% la cele mai multe produse, iar oficialii se așteaptă la o creștere mare a vânzărilor comparativ cu anul trecut, în special la anumite produse printre care airfryere și aparate de aer condiționat.

Citește și: Flanco începe a 14-a ediție de Black Friday. Milioane de români se vor bucura de marile oferte

Cum se desfășoară Black Friday 2024 la Altex. Ce au pregătit oficialii companiei

Altex

a anunțat, recent, cum se va desfășura campania de Black Friday din acest an. Aceasta va avea loc în trei etape, între 31 octombrie și 20 noiembrie. Mai mult, reprezentanții companiei le promit românilor reduceri cuprinse între 30-50% la majoritatea produselor. Cele trei etape arată astfel:

  • Val 1: oferte valabile între 31 octombrie – 6 noiembrie;
  • Val 2: oferte valabile între 7 noiembrie – 13 noiembrie;
  • Val 3: oferte valabile între 14 noiembrie – 20 noiembrie. 

Față de anii trecuți, Altex se așteaptă la o creștere semnificativă a vânzărilor online, compania deținând un număr de 135 de magazine în toată țara. Totodată, reprezentanții spun că cele mai căutate produse vor fi electronicele și electrocasnicele. Printre produsele la care se așteaptă o creștere a vânzărilor se numără airfryer-ele și aparatele de aer condiționat. La cea de-a doua categorie sunt estimate vânzări mari din cauza verilor care devin din ce în ce mai calde și a lipsei aparatelor de aer condiționat pe stoc în timpul verii.

Când are loc Black Friday la eMAG. Românii așteaptă cu nerăbdare reducerile

Pe lângă Altex, și eMAG se poate lăuda cu oferte de Black Friday. Cel mai mare retailer online din România organizează campania pe data de 8 noiembrie. În urmă cu un an, eMAG a înregistrat vânzări în valoare de 731 de milioane de lei în 17 ore de reduceri. În medie, un client a achiziționat cinci produse, iar clienții Genius în jur de 6,6 produse. Valoarea medie a unei comenzi a fost de 1.367 de lei, iar cea a clienților Genius, de 1.400 de lei.

Citește și: Black Friday 2024. TOP categorii de produse cu reduceri majore