- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Candidat inedit la alegerile din Sibiu. O bătrână de 93 de ani, pe lista pentru Consiliul Local: „Ea a fost încântată”

17 May, 20:10 • Adrian Popovici
Un candidat la Primăria Sibiu și-a pus toată familia pe lista pentru Consiliul Local. Pe listă se află inclusiv bunica sa de 93 de ani.
Candidat inedit la alegerile din Sibiu. O bătrână de 93 de ani, pe lista pentru Consiliul Local: „Ea a fost încântată”

Campania pentru alegerile locale a început deja, iar partidele și candidații din toată țara fac tot ce le stă în putință să atragă atenția asupra lor și proiectelor pe care le propun. Cu toate acestea, dacă ne uităm pe listele de candidați pentru Consiliul Local de la Sibiu observăm un candidat cu totul neobișnuit: o bătrână de 93 de ani, după cum transmite Antena 3 CNN.

Un politician care candidează pentru Primăria Sibiului și-a inclus pe lista consilierilor locali nu doar fratele și mama, ci și bunica sa în vârstă de 93 de ani. Această bătrânică este prezentată publicului în timp ce pregătește gogoși.

Cu o pensie modestă de 1.000 de lei, ea speră că prezența ei alături de familia sa pe listele de candidați la alegerile locale din Sibiu va transmite un mesaj puternic despre unitatea familială și va oferi o voce tuturor bătrânilor din România.

„Suntem cu bunica Maria și ne face vestitele gogoși. Bunica Maria, controversat-ul om politic care a apărut pe toată mass-media că, vezi doamne, a apărut pe lista ecologiștilor pe un loc neeligibil. Dacă candidatul Ștefan Zară a ales să-și pună bunica să fie vocea pensionarilor”, după cum putem vedea în clipul de promovare pentru Consiliul Local Sibiu.

Candidat inedit la alegerile locale din Sibiu. O bătrână de 93 de ani, pe lista pentru Consiliul Local: „Ea a fost încântată”
Candidat inedit la alegerile locale din Sibiu. O bătrână de 93 de ani, pe lista pentru Consiliul Local: „Ea a fost încântată”

Te-ar putea interesa și: Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare începe vineri şi se termină pe 8 iunie. Ce reguli trebuie să respecte partidele

De ce a ajuns bătrâna în cursa pentru Consiliul Local Sibiu?

După cum explică candidatul aflat în cursa pentru primar al Sibiului, bunica face niște plăcinte foarte bune și merită și ea o șansă în aceste alegeri.

„Are 93 de ani, este în putere, lucidă şi toate capacitățile. Ar putea conduce mai bine decât actuala conducere. Ea a fost încântată”, spune nepotul bătrânei.

Acesta candidează pentru funcția de primar al Sibiului. După cum arată sursa citată, acesta și-a inclus întreaga familie pe lista candidaților pentru Consiliul Local, incluzând-o și bunica sa în vârstă de 93 de ani. În afara bunicii, pe lista de consilieri se regăsesc și mama candidatului la primărie, precum și fratele acestuia.

„Eu am vrut să atrag atenţia că suntem o familie unită şi contextul principal al oricărei comunităţi este familia şi susţinerea din partea familiei. Bunica are 93 de ani şi ne mândrim cu ea. M-au întrebat şi când am depus candidatura ce vârstă are, am spus că 93 de ani, şi face nişte plăcinte tare bune, cum rareori mai face cineva, aşa tradiţionale, frământate. Şi mă mândresc cu ea, este în putere, are discernământ, ne ajută cu ce poate”, a declarat acesta.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de importanță majoră pentru români: „Alegerile europarlamentare din 2024 reprezintă un test”