- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alertă pentru toți românii care au carduri la ING. Avertismentul a ajuns prin mesaj

20 Jun, 10:05 • Bumbeneci Diana
Alertă generală pentru românii cu carduri la ING. Avertismentele au sosit deja pe mail-urile celor care au conturi la compania olandeză
Alertă pentru toți românii care au carduri la ING. Avertismentul a ajuns prin mesaj

Toți românii cu conturi la ING au primit o nouă notificare semnificativă. Utilizatorii vor fi nevoiți să urmeze acești pași, iar cei care nu fac asta, până la 24 iulie, nu vor mai avea acces la produse și servicii noi și ulterior, după 3 luni, va fi oprit și accesul la conturi.

Schimbarea apare după ce, în țara noastră, în ultima perioadă au apărut tot mai multe fraude bancare, ING trimite notificări tuturor clienților cerând date personale. Nu trebuie să vă temeți, totul este legal și adevărat. Notificările vin direct de la banca unde aveți cont.

Notificările trimise de ING

Clienții ING au fost informați că trebuie să își actualizeze datele personale. Această actualizare se poate realiza fie în sucursalele băncii, fie online prin Home’Bank sau aplicația disponibilă în Google Play și App Store.

Cei care nu își actualizează datele personale până la 24 iulie vor pierde accesul la produse și servicii noi. După o perioadă de trei luni, accesul la conturile lor va fi suspendat.

Vezi și: Românii preferă să trăiască din ajutoare sociale. Cum se refuză, pe bandă rulantă, joburi plătite și cu 500 de lei pe zi

ING
ING

„Ca bancă, avem obligația legală să obținem informații actualizate despre clienții noștri, în baza normelor interne de cunoaștere a clientelei, conform Legii nr.129/2019 și Regulamentului BNR nr. 2/2019. În acest scop, este posibil să avem nevoie și de alte informații față de setul minim menționat în legislație.
Pentru a evita blocarea accesului la produse și servicii noi, te rugăm să îți actualizezi/validezi datele până la 24-Iulie-2024. Dacă nu ai procedat la actualizarea/validarea datelor, începând cu această dată, 24-Iulie-2024, vom demara procesul de blocare.

Menționăm că măsura de blocare efectivă a accesului la produsele și servicii noi va fi aplicată începând cu data precizată mai sus, dar nu mai târziu de 14 zile de la aceasta, și va fi menținută până la momentul în care îți vei actualiza/valida datele.
În plus, în situația în care nu îți actualizezi/validezi datele în următoarele 3 luni, vom fi nevoiți să îți blocăm accesul la conturile tale. Evită acest lucru prin actualizarea/validarea cât mai curând a datelor tale!”, este mesajul băncii.

ING Bank România a raportat venituri de 877 milioane lei în primul trimestru

ING Bank România a raportat în primul trimestru al anului acesta venituri de 877 milioane lei şi active totale de 71,4 miliarde lei, ceea ce înseamnă o creştere cu 11,3%.

”ING Bank România şi-a continuat traiectoria de creştere, raportând venituri de 877 milioane lei şi active totale de 71,4 miliarde lei, în creştere cu 11,3%, respectiv cu 14,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Se observă o tendinţă de creştere mai accelerată a depozitelor atrase faţă de creşterea portofoliului de credite, pe fundalul inflaţiei persistente şi a ratelor de dobandă relativ ridicate. Datorită politicilor consecvente şi prudente de creditare, costurile cu provizioanele de risc au rămas la un nivel scăzut, de aproximativ 58 milioane lei, dar mai ridicat decât în aceeaşi perioadă a anului trecut”, anunţă banca.

Citește și: Banii intră pe card chiar azi! Milioane de români se bucură de sprijinul financiar

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult