- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De unde provine, de fapt, carnea de la Mega Image. Ce conţine şi ce calitate are

02 Jul, 17:01 • Cornel Ghimeșan
Mega Image este unul dintre cele mai populare supermarketuri din România, recunoscut pentru diversitatea și calitatea produselor oferite. Dacă sunteți interesat de carnea vândută în aceste magazine, este esențial să înțelegeți ce conține, de unde provine și ce informații sunt disponibile pe etichetă.
De unde provine, de fapt, carnea de la Mega Image. Ce conţine şi ce calitate are

De unde provine, de fapt, carnea de la Mega Image. Carnea este un aliment de bază în dieta multor români, dar este crucial să acordăm atenție etichetelor atunci când o cumpărăm. Mega Image oferă o gamă variată de produse din carne, inclusiv mărci proprii precum „Gusturi românești”. Potrivit reprezentanților lanțului de magazine, produsele din această gamă sunt realizate din ingrediente naturale, de origine românească.

De unde provine, de fapt, carnea de la Mega Image

„Gusturi românești” include produse de cea mai bună calitate, fabricate din ingrediente atent selecționate sau crescute pe teren românesc de agricultori locali. Aceste produse își păstrează calitățile naturale, indiferent dacă este vorba despre carne, lactate sau fructe și legume.

Citeşte şi: România va exporta lapte şi peşte în China. Noi oportunităţi pentru producătorii locali

Pe etichetele produselor din gama „Gusturi românești” veți găsi informații detaliate despre proveniența ingredientelor. De exemplu, carnea de porc provine de la ferme locale din România, asigurând astfel prospețimea și calitatea superioară a produselor. Printre cele mai populare articole se numără mușchiulețul de porc, rasolul de vită cu os și ceafa de porc fără os. Micii, un alt produs preferat de consumatori, conțin carne tocată de calitate superioară și sunt bine condimentați.

„Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu”, se arată în descrierea de pe site-ul oficial Mega Image.

Citeşte şi: Se deschide o fabrică gigant într-un oraș din țara noastră! Românii vor avea până la 100 de locuri de muncă noi

Mega Image intenționează să extindă gama de produse „Gusturi românești”, oferind clienților o selecție bogată de bunătăți inspirate din rețete locale. Aceasta include lactate, brânzeturi, carne și specialități, fructe și legume de sezon, făinoase, dulciuri și snacks-uri, sucuri naturale și înghețată.

În ciuda închiderii unor magazine fizice sub brandul „Gusturi românești”, Mega Image continuă să ofere aceste produse în toate locațiile sale, garantând accesul clienților la întregul portofoliu de bunătăți românești.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult