Caru cu Bere înregistrează cele mai bune rezultate de până acum! Potrivit informațiilor relatate de zf.ro, restaurantul amplasat în centrul istoric al Capitalei a obținut cea mai mare cifră de afaceri și vânzări considerabile în 2022.
Restaurantul din Capitală s-a bucurat de cea mai bună perioadă de până acum, din perspectiva rezultatelor, în 2022. Concret, Caru cu Bere a închis anul trecut cu o cifră de afaceri uriașă, de peste 10 milioane de euro. Încasările obținute sunt datorate atât revenirii românilor în restaurante, cât și a străinilor în Capitală.
„Caru’ cu Bere a avut în 2022 un an record, am depăşit 10 mil. euro cifră de afaceri. Este cea mai bună cifră de afaceri de până acum”, afirmă Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill.
Te-ar putea interesa și următorul subiect: SONDAJ: Afacerile de familie, un adevărat succes în România. Cu cât şi-au crescut vânzările în ultimul an financiar
Petrescu nu a întârziat să se mândrească și cu avansul vânzărilor din 2022. Conform declarațiilor acestuia, cifra de afaceri a crescut cu până la 67% anul trecut față de anul precedent, în ciuda unei inflații record, de 15%.
„A revenit ponderea străinilor în business la nivelul de dinainte de pandemie, la Caru’ cu Bere suntem la 40-42% străini în totalul clienţilor, ceea ce este foarte bine”, relatează Petrescu.
Caru cu Bere a fost frecventat, la bun început, de tot felul de personalității ale vremii, referindu-ne la Caragiale, Vlahuță, Coșbuc și nu numai. Inițial, restaurantul a fost creația unor imigranți ardeleni. Numele localului provine de la faptul că butoaiele de bere erau aduse cu ajutorul unor căruțe.
Acum o sută de ani, restaurantul dădea mese gratuite pentru studenții veniți în București. Ultima ofertă de acest tip a fost dată în 2019 la Caru cu Bere, atunci când meniurile costau doar 15 lei pentru studenți.
Restaurantul este un simbol pentru București. Amplasat în zona istorică din Capitală, localul se bucură de atenția românilor, dar mai ales, a străinilor care vizitează țara. Clădirea se află pe Strada Stavropoleos și a fost declarată un Monument Istoric și de Arhitectură.
Citește și despre următorul subiect: „Micii de la Dedulești” înregistrează vânzări de 12 milioane de lei anual. Care este prețul preparatelor din meniu