- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât a ajuns un român să plătească pentru o simplă gogoașă în Mamaia! Nu i-a venit să creadă când a văzut prețurile de pe litoral

04 Aug, 08:43 • Fundeanu Madalina
Val de scumpiri la mare! Prețul scandalos pe care un român l-a plătit pentru o simplă gogoașă în Mamaia!
Cât a ajuns un român să plătească pentru o simplă gogoașă în Mamaia! Nu i-a venit să creadă când a văzut prețurile de pe litoral

Vara aceasta a venit cu un val de scumpiri pe litoralul românesc. Turiștii care sunt în această perioadă în concediu la mare nu au lucruri prea bune de spus despre prețuri. Costurile sunt exagerate, inclusiv pentru o simplă gogoașă, potrivit Fanatik.ro.

Cât a plătit un turist pe o gogoașă în Mamaia! A rămas fără cuvinte când a văzut prețul

Hotelierii, patronii de restaurante sau mici spații comerciale profită din plin de aglomerația specifică sezonului estival și au crescut costurile considerabil. În ceea ce privește căzările, prețuri sunt mai mari cu 15 sau 20% și se apropie de cele din vârf de sezon. Turiștii nu s-ar fi gândit că se ajunge la o asemenea situație.

„Noi suntem patru persoane şi dăm undeva la masă 300 de lei şi la împinge tava, la restaurant, mult mai mult. Am dat 4.000 pe două camere, cu mic dejun inclus”, a declarat un turist.

Altcineva a fost uimit când a văzut că trebuie să scoată din portofel 10 lei pentru o simplă gogoașă.

„Din scurt, cred că chiar înainte cu doua trei săptămâni ne-am hotărât, patru nopţi 1.600 lei. Am luat la copii nişte gogoşi şi când am vazut 10 lei pe o gogoaşă, opaaa”, a mai precizat un alt turist.

Ai mai putea fi interesat și de: Locul în care se găsește cea mai ieftină mâncare de pe litoralul românesc. Prețurile mici atrag clienții ca un magnet

preț gogoașă în Mamaia
preț gogoașă în Mamaia

Prețul pentru o noapte de cazare în Mamaia

Te-ai întrebat cât trebuie să scoți din buzunare ca să te cazezi în stațiunea Mamaia? O noapte pentru două persoane, la un hotel de trei stele, ajunge la aproximativ 450 de lei la momentul actual. În alte stațiuni, cum ar fi Costinești sau Eforie, prețurile pot ajunge și la 310 lei.

„Dacă până acum, tarifele pentru serviciile de cazare erau undeva la 260 de lei preţ pe noapte, iată că începând de astăzi creştem la circa 310 lei. Preţuri pe care noi le vom păstra până la finalul lunii august”, a spus Iulian Tenie, hotelier.

În caul în care vrei o cazare cu mai multe facilități, la un hotel de cinci stele, de exemplu, în mod evident vei avea de plătit și mai mult decât restul. Tarifele la hotelurile de lux pot depăși suma de 200 de euro, per noapte.

„Tarifele pornesc undeva la 165 de euro pe noapte şi pot ajunge până la 235, depinde de cameră, de perioadă”, a transmis și Costina Balea, director general de hotel.

Vezi și: Stațiunea exclusivistă de pe litoralul românesc. Are doar 100 de locuri de cazare și puțini români au auzit de ea