- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Peste 500 de invitați sunt așteptați la evenimentul care are loc în același timp cu finala EURO 2024

12 Jul, 17:50 • Adrian Popovici
Ianis Hagi și Elena Tănase și-au programat cununia religioasă chiar în ziua finalei EURO 2024. Peste 500 de invitați vor participa la nunta estimată la 200.000 de euro.
Cât costă nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Peste 500 de invitați sunt așteptați la evenimentul care are loc în același timp cu finala EURO 2024

Pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase își vor uni destinele printr-o ceremonie religioasă și vor organiza o petrecere de nuntă fastuoasă. Cei doi și-au oficializat relația prin cununia civilă în prima zi de Crăciun, în 2023. Inițial, Ianis Hagi își dorea ca marele eveniment să aibă loc în Constanța, orașul său natal. Cu toate acestea, tânărul cuplu a decis să organizeze nunta lângă București, la elegantul Palat Știrbey, notează Digisport.

Ceremonia religioasă va avea loc duminică, 14 iulie, la ora 15:00, la Biserica Sfântul Visarion din București. Evenimentul se anunță a fi unul grandios, Ianis Hagi și Elena Tănase așteptând peste 500 de invitați așteptați să participe. Costurile totale ale nunții sunt estimate la peste 200.000 de euro, reflectând amploarea și luxul pregătirilor.

Atmosfera nunții va fi cu siguranță una de poveste, la fel ca și petrecerea de cununie organizată de Ianis și Elena în decembrie. Acea petrecere, desfășurată la exclusivistul club Fratelli din București, a avut 400 de invitați și a impresionat prin detaliile luxoase, inclusiv un aranjament floral costisitor. Sumele generoase oferite de invitați în plicuri au contribuit la succesul financiar al evenimentului.

Te-ar putea interesa și: Investiție mamut de 175 milioane de euro: Guvernul a aprobat construcția stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti și stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut o altă nuntă fastuoasă în iarnă

Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, au organizat o petrecere de cununie fastuoasă, la Fratelli, în prima zi de Crăciun, cu 400 de invitați. Chiar dacă evenimentul nu a avut caracter caritabil, sume extrem de generoase au fost oferite în plicuri.

Nunta lui Ianis Hagi a fost evenimentul cel mai mediatizat al sfârșitului de an. Participanții au contribuit consistent, iar detalii despre suma strânsă din daruri și costurile petrecerii au fost dezvăluite anterior.. Lista invitaților a fost selectată cu grijă, printre aceștia numărându-se Gigi Becali, Gică Hagi și părinții Simonei Halep.

Petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală. Se estimează că doar aranjamentul floral a costat în jur de 50.000 de euro, conform unor surse cancan.ro. Participanții au fost tratați cu eleganță și generozitate. Atmosfera a fost desprinsă parcă din lumea filmelor.

Chiar dacă cununia nu a presupus oficial schimbul de daruri, invitații au fost extrem de gălăgioși, fiecare cuplu prezent oferind în plicuri sume începând de la 3.000 de euro în sus. Astfel, suma strânsă din darul de nuntă de către Ianis Hagi și Elena Tănase a fost absolut impresionantă, având în vedere că la eveniment au participat 400 de invitați, inclusiv Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB.

Citește și: Tricourile purtate de Generația de Aur vor fi licitate online pe 31 mai. Un tricou purtat de Hagi, Mourinho, Gică Popescu, Rivaldo sau Răducioiu costă cât o garsonieră într-un oraș mic