- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă un sejur de 4 zile pe litoralul românesc în luna iulie. Hotelierii îi așteaptă pe români cu prețuri pentru toate buzunarele

17 Jun, 23:36 • Adrian Popovici
În luna iulie, litoralul românesc își așteaptă turiștii cu o gamă largă de oferte. Un sejur de 4 zile pentru 2 persoane în această perioadă poate începe de la 350 de lei și poate ajunge și la 6.000 de lei.
Cât costă un sejur de 4 zile pe litoralul românesc în luna iulie. Hotelierii îi așteaptă pe români cu prețuri pentru toate buzunarele

Litoralul românesc revine gradual în atenția românilor care vor să-și facă concediile în țară. Dacă iei în calcul un sejur la Marea Neagră, trebuie să știi că stațiunile precum Cap Aurora, Olimp, Neptun și Saturn sunt cele mai căutate, oferind prețuri pentru toate buzunare, notează Cancan.

În stațiunea Cap Aurora, prețurile pornesc de la câteva sute de lei și pot ajunge până la 2.000 de lei, în funcție de clasificarea unității turistice și facilitățile oferite. Unele unități oferă mic-dejun inclus, dar și alte facilități care să sporească confortul. De pildă, un hotel de 3 stele poate costa aproximativ 1.200 de lei pentru un sejur de 4 zile, în timp ce o pensiune cu cameră dublă poate costa în jur de 800 de lei.

Sejurul de 4 zile în Olimp poate costa începând de la 350 de lei pentru o cameră dublă și până la 6.000 de lei pentru trei nopți într-o garsonieră luxoasă. Cei care doresc să închirieze o garsonieră de 22 de metri pătrați vor scoate din buzunar peste 800 de lei. Cea mai scumpă cazare, pentru luna iulie 2024, ar putea ajunge la aproape 6.000 de lei, pentru trei nopți de cazare.

Cât costă un sejur pe litoral?
Cât costă un sejur pe litoral?

Te-ar putea interesa și: Pericol pe litoral! Plajele din România unde mai multe persoane și-au pierdut viața. Avertismentul salvamarilor la începutul sezonului estival

Cât costă cel mai ieftin sejur din Neptun?

În Neptun, cea mai ieftină cazare este de 570 lei pentru 3 nopți, în timp ce cea mai scumpă poate costa peste 3.600 de lei pentru un apartament cu două dormitoare și 68 de metri pătrați. Un hotel de 3 stele care oferă mic-dejun inclus poate costa în jur de 900 de lei pentru un sejur de patru zile.

Românii care merg în stațiunea Saturn trebuie să știe că un cuplu ar putea plăti aproximativ 400 de lei pentru un sejur de 4 zile, în timp ce cea mai scumpă cazare poate costa peste 3.000 de lei pentru un hotel cu trei sau patru stele. Majoritatea unităților turistice se află în apropierea plajei, ceea ce face ca această opțiune să fie ideală pentru cei care își doresc să petrecere timpul pe malul mării.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de hamsii. Scumpirile de pe litoral se fac simțite la început de sezon estival