- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Catalog Lidl 15-21 iulie. Oferte fără precedent la raft

15 Jul, 09:36 • Bumbeneci Diana
Săptămâna Lidl 15-21 iulie 2024 vine cu oferta mult așteptată de români pe timpul verii. Prețurile scad considerabil la multe produse.
Catalog Lidl 15-21 iulie. Oferte fără precedent la raft

Lidl

începe săptămâna în forță și aduce noi oferte pentru români. La raft se vor găsi alimente mai ieftine și cu 37% în perioada 15-21 iulie.

Noi oferte bune la Lidl

Lidl aduce vești bune pentru români în săptămâna 15-21 iulie 2024, cu o ofertă impresionantă la produsele de bază. În această perioadă, prețurile scad considerabil la numeroase alimente esențiale.

Se anunță reduceri de până la 37% la alimente potrivite pentru consumul pe timp de vară, când temperaturile ridicate necesită o dietă bogată în fructe și legume pentru hidratare și aport de nutrienți. Medicii recomandă în mod special consumul acestor alimente pentru a face față caniculei.

Vezi și: A început nebunia la Lidl. Produsele aflate la mare reducere

Lidl continuă tradiția ofertelor săptămânale atractive, aducând reduceri semnificative la produse ideale pentru zilele călduroase. Din 15 iulie, pepenele verde va costa doar 1,49 lei pe kilogram, ceea ce reprezintă o reducere de 34%. Nectarinele vor fi disponibile la 4,99 lei pe kilogram, cu o reducere de 37%, iar o caserolă de 250 de grame de roșii cherry va costa 4,99 lei, în loc de 7,99.

lidl

Kilogramul de vinete va fi la prețul de 5,79 lei, în loc de 7,99 lei. Prețurile reduse includ și merele golden la 3,49 lei pe kilogram și cartofii albi noi la doar 2,19 lei pe kilogram. Pentru cei care iubesc salatele de ardei copți, ardeii roșii capia vor fi disponibili la prețul de 9,99 lei pe kilogram, iar roșiile țărănești la 6,99 lei pe kilogram.

În contextul temperaturilor extreme, românii sunt tentați să consume multă înghețată. Lidl vine cu oferte de nerefuzat și arome speciale. Înghețata în stil italian, disponibilă în trei variante delicioase, va costa 14,99 lei pentru o caserolă de 500 de grame. Înghețata de pepene galben va fi la prețul de 9,99 lei, redusă de la 15 lei. Caserola de 1,5 kilograme “Family Pack” cu trei arome diferite va costa doar 24,99 lei, fiind una dintre cele mai atractive oferte ale săptămânii.

Vezi și: Adevărul despre carnea de pui de la Lidl. Cât de mult sunt clienții puși în pericol

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult