- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani va câștiga Mihai Trăistariu în noaptea dintre ani. Cântărețul va avea parte de un Revelion 2025 prosper

27 Oct, 15:37 • Bocioacă Bianca
Mihai Trăistariu va petrece noaptea dintre ani pe scenă, iar răsplata va fi pe măsură. Cântărețul a dezvăluit câți bani va câștiga de Revelion, în localurile de pe Valea Prahovei.
Câți bani va câștiga Mihai Trăistariu în noaptea dintre ani. Cântărețul va avea parte de un Revelion 2025 prosper

Mihai Trăistaru va da lovitura de Revelion, cel puțin din punct de vedere financiar. După un sezon estiva în care a strâns zeci de mii de euro, din concerte și turism, va mai câștiga o sumă importantă și în noaptea dintre ani.

„Anul acesta o să cânt numai la Sinaia, am concerte, mai multe ca niciodată. Îmi convine să merg acolo, pentru că fac mai mulți bani așa.

De vreo 10 ani, tot cânt de Revelion la Sinaia, unde, în timp, s-au legat invitațiile, pe la resorturi, hoteluri, restaurante. Îmi convine să fie toate într-un loc, într-o stațiune, ca să nu stau pe drumuri prin țară, de Revelion. Scot cam 10.000 de euro, din toate recitalurile susținute în Sinaia”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Citește și: Când pică sărbătoarea de Crăciun și Revelion în 2024-2025. Ce zile libere vor avea românii

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru un concert

Mihai Trăistariu a dezvăluit că onorariul său, pentru un recital de 45 e minute, este de 1.500 de euro.

„Eu cer întotdeauna 1.500 de euro, indiferent unde cânt, că e în România, Bulgaria sau în oricare altă țară. Aceștia sunt banii, pentru fiecare prezență a mea, la evenimente. Zilele acestea, voi fi în juriul unui festival muzical din Bulgaria, unde voi și cânta, la gală, dar tot 1.500 de euro cer.

Am acest onorariu, din 2006, de când am câștigat locul 4, la Eurovision, cu piesa „Tornero”. Cânt și muzică ușoară, și populară, am un program cu toate genurile muzicale, pentru toate gusturile. Lumea vrea și să danseze, să încingă hora, la petreceri!”, mai spune artistul.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2024. AccuWeather anunță prognoza oficială pentru România

Artistul a avut parte de un sezon estival prosper, reușin să strângă în cele trei luni aproape 200.000 de euro.

„Mi s-a părut cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018, de dinainte de pandemia de Covid-19, lucrurile au revenit la normal. În fiecare seară, am avut și câte 4 spectacole, ajungeam acasă cu peste 1.500 de euro, cam cât fac dintr-un singur concert”, a declarat Mihai Trăistariu.

Din cele șase apartamente pe care le deține în Mamaia Nord, pe care le închiriază turiștilor, mai câștigă 350 de lei pe seară, pentru fiecare. Lunar, a strâns peste 600.000 de euro, în sezonul estival 2024.