Postul Paștelui, dar și cercetările din domeniul alimentar au făcut ca alternativele pentru produsele din carne să devină din ce mai accesibile în toate magazinele din lume, inclusiv în cele din România. Printre cele mai căutate se numără alternativele vegetale pentru buger. Un astfel de produs se află și pe rafturile supermarketurilor Kaufland, dar după cum notează Cancan, puțini români care cumpără și consumă așa ceva știu cu exactitate ce se află în compoziția sa.
Deși ne aflăm în perioada postului, românii încep să caute alternative atunci când vine vorba de înlocuirea produselor din carne. În magazinele Kaufland din întreaga țară, burgerii de post au făcut apariție pe rafturi, iar clienții s-au înghesuit să-i achiziționeze. Cu toate acestea, sunt puțini cei care cunosc cu adevărat conținutul acestor produse.
Deși par a fi o soluție perfectă pentru a înlocui carnea, prea puțini clienți citesc cu atenție lista ingredientelor de pe ambalajul acestor burgeri de post. Iată ce conțin, de fapt, burgerii de post din supermarketurile Kaufland din România! Lista completă a ingredientelor este disponibilă.
După cum pot vedea cei care merg în magazine Kaufland sau care citesc revistele distribuite de supermarket, pentru doar 16 lei, românii pot cumpăra din Kaufland 2 burgeri de post. După cum arată ambalajul, este vorba despre un produs de post, congelat,pe bază de proteine din mazăre și bob, alternativă la cheeseburger.
Lista ingredientelor din bugerii vegetali de la Kaufland:
În plus, există posibilitatea ca acest produs să conțină mici cantități de gluten, soia, țelină, muștar și fructe cu coajă lemnoasă. Se recomandă să fie consumat doar după ce a fost gătit termic și în termen de maxim 48 de ore de la deschidere.