- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce conţin micii de la Selgros şi de unde provine carnea micilor de la Kaufland. Testul etichetei

02 Jul, 12:16 • Dobran Viorel
Când vine vorba de un grătar pe cinste și o masă cu toate preparatele necesare, micii de la Selgros sunt nelipsiți din farfuriile românilor.
Ce conţin micii de la Selgros şi de unde provine carnea micilor de la Kaufland. Testul etichetei

Micii de la Selgros sunt renumiți pentru savoarea lor, iar românii îi cumpără de câte ori au ocazia. Astfel, o tavă de 900 de grame din carne de vită și porc conține apă, sare neiodată, condimente, muștar, și desigur, câteva ingrediente ca, zahărul, carbonat de sodiu, arome și dextroză.

Ce conțin, de fapt, micii de la Selgros? Sigur i-ai degustat și tu măcar o dată. O mulțime de români consideră că sunt cei mai buni de pe piață, însă poate nu au citit eticheta produsului nici măcar o dată.

Ce conțin, de fapt, micii de la Selgros

Magazinele Selgros sunt răspândite în mai toată țara. Aici, oamenii care au afaceri mici cumpără marfă. Totodată și persoanele fizice o pot face. Iar la raft poate fi găsită o gamă largă de produse, la prețuri accesibile.

Tot în magazinele Selgros pot fi cumpărate și o mulțime de mezeluri, dar și carne. Clienții pot opta pentru ele crude și le pot face acasă, ori le pot cumpăra direct gata făcute de la Grill.

Povestea românului care a investit 1,5 milioane de euro pentru a duce micii în SUA. „Litălși – niște mititei” vor ajunge pe Broadway

Și totuși ce conțin micii de la Selgros? Multă lume îi laudă având în vedere că au un gust aparte. De asemenea, prețul lor accesibil e un alt motiv pentru care mulți aleg să îi cumpere din aceste magazine.

Nu e de mirare de ce micii de la Selgros sunt atât de gustoși. Aceștia conțin o serie de arome, dar și zahăr. Totodată, mai există și alte condimente cheie care completează rețeta.

Ce scrie pe etichetă, de fapt. Ce conţin micii de la Selgros

După o privire atentă pe etichetă aflăm că o o tavă de 900 de grame de mici din carne de vită și porc conține apă, sare neiodată, condimente, dar și muștar. Mai sunt prezente însă și alte ingrediente. Este vorba despre zahăr, carbonat de sodiu, arome și dextroză.

Se pare, deci, că toate aceste ingrediente combinate sunt cele care oferă micilor de la Selgros acel gust aparte adorat de români. Astfel, nu e de mirare de ce multe persoane sunt înnebunite după ei.

Menționăm că oricum, micii sunt adorați în general de români. Acest preparat tradițional e de altfel la mare căutare și în rândul turiștilor străini care ajung la noi în țară. Toată lumea îi laudă pentru gustul lor deosebit.

Iar în România există o mulțime de restaurante unde poți să găsești mici delicioși. Și în Capitală restaurantul La Cocoșatu’ atrage un număr mare de persoane. Se pare că mirosul micilor este cel care generează mare interes aici.

Micii de la Selgros

Micii de la Selgros sau de la Kaufland. De unde este carnea de mici de la Kaufland. Surpriză şi în ceea ce priveşte carnea de porc şi de vită

Kaufland este unul dintre cei mai apreciați retaileri prezenți în România. Numeroase produse din rafturile magazinelor sunt accesibile la preț, exemplu fiind K-Classic, dar și gama Purland, scrie Fanatik.ro 

Te-ai întrebat și tu măcar o dată de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Există mai multe sortimente care pot fi găsite în magazinele din întreaga țară, unul dintre ele fiind chiar gama Purland.

La Kaufland există săptămânal oferte și de asemenea, putem să găsim cam orice avem nevoie. De la mezeluri, până la preparate din carne perfecte pentru un grătar, până la diferite produse de igienă sau accesorii pentru casă.

Revenind la preparatele din carne, de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Poate nu știai, dar când vine vorba de produsele din marca proprie, retailerul este extrem de atent la detalii și calitate.

Astfel, de pe site-ul oficial aflăm că toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, dar și crescuți în România. În acest mod nu doar că fiecare client se bucură de carne proaspătă, dar fermierii români primesc și ei un sprijin.

Micii de la Kaufland

Animalele sunt crescute și ele într-un mediu cât se poate de plăcut. Drept rezultat, carnea obținută este una de calitate superioară, menționează retailerul. Iar asta este valabil atât la carnea de mici de la Kaufland, cât și în cazul altor preparate din carne.

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne.

Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, se arată pe site-ul oficial al Kaufland România.

Surpriza e una uriașă pentru gama Purland
Pentru că în magazinele retailerului din întreaga țară există mai multe game de produse, e bine să știm câte ceva și despre gama Purland. De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland, din gama Purland?

Aceasta este o marcă proprie a retailerului și a apărut acum câțiva ani. Are prețuri extrem de accesibile, iar produsele sunt proaspete. Mai mult de atât, din informațiile publicate pe site aflăm că produsele din gama Purland nu au arome artificiale și nici potențiatori de gust.

Otrava de pe grătarul tău! Ce conțin, de fapt, micii. Sigur NU vei mai mânca renumiții mititei

De altfel Kaufland a anunțat că s-a angajat să introducă acest sortiment pentru toate tipurile de carne. De la porc până la vită, oaie, dar și miel, pasăre ori curcan. Iar având în vedere compoziția micilor, lucrurile sunt destul de clare.

Mai mult de atât, retailerul le promite clienților o carne proaspătă, ambalată și preparată într-o igienă ”absolută”.  Un alt detaliu important este legat de valoarea nutrițională pentru carnea de mici de la Kaufland.

Micii porc vită din gama Purland de la Kaufland au 263 de calorii. Mai mult de atât, ei conțin 23 de grame de grăsimi, 1 gram de carbohidrați, din care 1 gram de zaharuri. La acestea se mai adaugă alte 13 grame de proteine, dar și 1500 de mg de sodiu.

De unde provine carnea de vită de la Kaufland. Puțini români știu ce pun, de fapt, în coșul de cumpărături

De unde provine cara de vită Gourmet de la Kaufland. Clienții care ajung în magazine găsesc aici o gamă largă de produse, însă puțini se gândesc de unde provin acestea.

Lanțul de magazine Kaufland este unul dintre preferatele românilor, iar cei care ajung aici se bucură de tot felul de produse. Dacă pe unele le cunoaștem foarte bine și sunt din România, altele nu sunt românești.

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde provine carnea de vită Gourmet de aici, veți avea o surpriză uriașă. Retailerul le promite clienților o carne specială, pregătită cu mare atenție și aleasă cu grijă.

Kaufland garantează calitatea produselor sale. Carmangeria Gourmet oferă o gamă largă de alimente pentur orice tip de buzunar. În ceea ce privește carnea de cită, aceasta este aleasă de la mărci și rase internaționale foarte cunoscute. Fiecare sortiment în parte este disponibil pentru o perioadă limitată de timp.

Sortimentul Strip Loin Steak de la Kaufland provine tocmai din Irlanda, Roast Beef provine din Argentina, iar Porterhouse Steak vine din Australia.

Citește, pe Romaniatv.net, și: Ce conține, de fapt, telemeaua din Lidl, Carrefour sau Kaufland. Mulți români nu au habar ce mănâncă

Acest lucru confirmă faptul că, într-adevăr, carnea de vită de aici este atent aleasă.

Și în ceea ce privește carnea de porc, lanțul de magazine are grijă să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Kaufland și-a extins programul de stimualare a producției interne. Recent, reprezentanții retailerului anunțau că 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine din porci născuți și crescuți la noi în țară.

„Ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne, suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România. În același timp, suntem alături de fermierii sprijinindu-i să adere la primul program de bunăstare a animalelor”, anunța Kaufland.

De unde provine carnea de porc de pe rafturile Kaufland. Surpriză uriașă pentru clienții români

Românii care obișnuiesc să cumpere carne de porc de la Kaufland trebuie să cunoască acest detaliu. Puțini clienți știu care este țara de proveniență a produselor care se găsesc pe rafturile lanțului de magazine.

Kaufland are o gamă variată de produse, unul dintre cele mai cunoscute sortimente fiind „Vreau din România”, a căror țară de proveiență este chiar țara noastră. Și carnea de porc este unul dintre aceste produse.

Lanțul de magazine comercializează la raftul românesc numai produse din carne care provin din porci născuți și crescuți în România, extinzându-ți programul de stimulare a producției internă.

Astfel, aceasta este și o metodă prin care fermierii și producătorii locali sunt sprijiniți, aceștia fiind încurajați să adere la programul de bunăstarea animalelor, ce vine la pachet cu standarde îmbunătățite de creștere a porcilor.

Colaborarea cu fermierii se face direct, este introdus un sistem de hrană în care animalele sunt hrănite cu cereale 100% românești ce sunt periodic analizate. Totodată, este implementat unsistem de audit de siguranță și calitate pentru ferme, hrana porcilor, precum și de monitorizare a sănătății porcilor.

În concluzie, românii care cumpără carne de porc de la Kaufland se pot bucura de cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată de cea mai bună calitate.

Programul a fost inaugurat în anul 2017 alături de cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agrivultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și DEzvoltării Rurale, sub numele de „100% crescut în România”.

Scopul programului a fost acela de a susține pe termen lung producția internă. Kaufland garantează preluarea în toate magazinele a cărnii de porc ce provine direct de la fermierii locali.

Produsele se găsesc într-un spațiu de vânzare special amenajat pentru a atrage atenția către marfa produsă în România, după standarde înalte de calitatem numit Raftul românesc, potrivit kaufland.ro.

De unde provine carnea de la Auchan, de fapt. Surpriză uriașă pentru români

Tu știi de unde provine carnea care se vinde la Auchan? Mulți români o cumpără, însă nu toți citesc eticheta. Vei rămâne surprins când vei afla!

Magazinele Auchan sunt prezente în mai toate marile orașe din România. Aici, oricine găsește mai tot ceea ce are nevoie. De la alimente proaspete, până la produse pentru casă, produse de igienă și nu numai.

Este chiar pe placul românilor, mai ales că prețurile sunt extrem de accesibile, față de alte supermarketuri.

Dacă nu știai, Auchan comercializează 100% carne românească. Tiberiu Dănețiu, directorul de marketing al Auchan România, dezvăluia acum ceva timp acest detaliu.

Conform acestuia, în jur de 95% din produsele agro-alimentare sunt românești.

Cât despre carnea care se vinde la Auchan, aceasta este 100% din România, de la filme autohtone.

Auchan vinde carne din România

Se pare că gigantul colaborează cu Ministerul Agriculturii, dar și cu fermierii care au capacități de producție mari.

Deși au existat probleme având în vedere că există un volum destul de mare de marfă cerut, soluțiile au fost găsite!

Auchan colaborează cu furnizori locali, din România, iar carnea care ajunge la raft este proaspătă.

„Un procent de 95% din produsele agro-alimentare comercializate în lanţul Auchan este reprezentat de produse româneşti. Mai mult, carnea pe care o comercializăm este 100% din România, de la ferme autohtone. Pentru a ajunge la această performanţă, colaborăm strâns cu Ministerul Agriculturii pentru a identifica fermierii care au capacităţi de producţie corespunzătoare.

Citeşte şi

Micii producători, afectați de creșterea TVA-ului la produsele bio: „Noi ţinem acelaşi preţ de şase ani tocmai pentru a vinde”

Există încă multe piedici: fie agricultorii nu au volumul de marfă necesar, fie nu au spaţii de depozitare, fie nu pot livra magazinelor noastre. Aşa că optăm ca pe plan local să căutăm tot furnizori locali. Odată găsiţi, aceşti fermieri sunt vizitaţi de directorii noştri, care găsesc cea mai bună formulă de colaboare”,

 a declarat Dăneţiu în cadrul unei audieri la Camera Deputaţilor, conform Profit.ro.

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan? Un exemplu este Abatorul Periș.

Există și o colaborare între hipermarketul Auchan Titan și acest abator, astfel încât clienții să se bucure de cele mai bune produse.

Mai mult decât atât, retailerul mai are și alte parteneriate cu abatoare din România, dar și cu alți producători locali. Acesta este și motivul pentru care la raft, clienții găsesc mai mereu produse proaspete de înaltă calitate.

De unde provine carnea de porc Purland de la Kaufland. Românii o cumpără în cantități uriașe, dar puțini citesc eticheta

Kaufland este unul dintre supermarketurile pe care românii le frecventează într-un număr foarte mare. Produsele de la raft sunt diverse, iar unele dintre cele mai cumpărate sunt cele ale mărcii proprii. Mulți români pun în coș carnea de la Purland, dar puțini sunt cei care citesc eticheta.

De când a ajuns pe piața din România, retailerul le-a garantat tuturor clienților care îi trec pragul produse bune le prețuri accesibile.

Ceafa de porc din marca Purland este una dintre preferatele românilor, însă, puțini sunt cei care știu de unde provine aceasta. Cei care nu au citit deloc eticheta până acum, vor avea parte de o surpriză.

Retailerul german susține că sortimentul de carne K-Purland este de cea mai bună calitate. Este produsă și ambalată în medii igienice, astfel că nu prezintă niciun pericol pentru consumatori.

„K-Purland înseamnă carne proaspătă și de cea mai bună calitate, porționată în mod practic și proaspăt ambalată. Prin intermediul mărcii noastre proprii K-Purland ne-am propus să îți oferim calitate la cel mai bun preț și carne proaspătă la tine pe masă”, se arată pe site-ul celor de la Kaufland.

Carnea din gama K-Purland se sigilează direct la furnizor. De ani de zile, retailerul are contracte semnate cu producători locali care furnizează cantitatea necesară de carne. Din totalul de carne de porc prezentă pe rafutrile magazinului, 60% este de origine românească.

 

Kaufland susține producătorii locali și se bazează pe ei, nu doar în ceea ce privește gama de produse marcă proprie. Românii au ocazia să cumpere multe alimente din Kaufland care au origine locală și care sunt produse la noi în țară.

„Furnizorii buni se găsesc greu. Din acest motiv, pe lângă procedura noastră de selecție, ne bazăm și pe criteriul cel mai important: o relație de încredere pe termen lung”, au mai spus reprezentanții Kaufland.