- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce face, de fapt, David Popovici cu averea sa. „Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig”

12 Aug, 08:24 • Bumbeneci Diana
David Popovici a luat decizii importante cu privire la banii pe care îi face lună de lună. Tatăl său joacă un rol important în procesul de strângere a veniturilor sportivului.
Ce face, de fapt, David Popovici cu averea sa. „Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig”

David Popovici

a ajuns un sportiv cunoscut la nivel mondial, la doar 19 ani. Românul a bifat numeroase reușite la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, ajungând încă odată pe buzele spectatorilor din întreaga lume. Tânărul sportiv, supranumit „Rechinul”, a făcut declarații surprinzătoare în spațiul public referitoare la banii pe care îi câștigă. Înotătotul a luat decizii pe care puțini le-ar lua.

David Popovici, exemplu de modestie și profesionalism

Citește și: David Popovici dă de pământ cu statul român. „Sunt promisiuni de atâţia ani, trebuie să punem şi presiune”

David Popovici mai povestește că nu vrea să țină contul banilor câștigați în fiecare lună deoarece cunoaște puterea banului și nu vrea ca acest lucru să-l schimbe vreodată. Mai mult, sportivul povestește că nu face sport pentru bani și nu vrea să fie influențat negativ.

David Popovici
David Popovici

Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Sunt conștient de puterea lor, de influența pe care ar putea-o avea asupra mea și nici măcar nu vreau să știu câți am. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună”, a spus David Popovici, în interviul moderat de Dragoș Pătraru.

Mai mult, David primește mult sprijin și de la părinții săi. De partea financiară se ocupă chiar tatăl său, asta deoarece sportivul are nevoie să se axeze pe pregătirea fizică. Desigur, tatăl îi comunică detaliile de bază, iar înotătorul român are încredere în părintele său, între cei doi fiind o relație strânsă.

Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu. Mă ajută foarte mult asta, deoarece pot să am încredere absolută în el, fiind tatăl meu. Știu că banii sunt întotdeauna într-un loc potrivit. Am observat, la un moment dat, că discuțiile dintre mine și tatăl meu tindeau să fie îndreptate către zona asta și am uitat să avem discuții tată – fiu și m-am oprit. Trebuie să menții relațiile în viață și să dai cărbune. Când uiți să dai cărbune, focul ăla la un moment dat o să se piardă”, a mai spus David Popovici.

Citește și: Final la Jocurile Olimpice 2024. Lista oficială a premiilor obținute de „team România”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult