- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un lucrător comercial de la Profi în 2024. Ce beneficii primesc românii care lucrează pentru acest supermarket

11 Jul, 20:59 • Adrian Popovici
Profi este unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine și supermarketuri din România. Află din acest articol cât câștigă românii care lucrează aici.
Ce salariu are un lucrător comercial de la Profi în 2024. Ce beneficii primesc românii care lucrează pentru acest supermarket

Industria de retail angajează mii de români care își doresc salarii bune și să lucreze în apropierea locuinței lor. Printre lanțurile de supermarketuri care de-a lungul timpului au făcut un număr semnificativ de angajări se numără și Profi, notează Bugetul.ro.

Retailerii străini au devenit din ce în ce mai atractivi pentru potențialii angajați din România, datorită ofertelor generoase de salarizare. În 2024, Profi numără printre supermarketurile care vine cu o ofertă competitivă pentru a atrage noi angajați. De exemplu, un asistent translator poate câștiga până la 6.000 de lei lunar, o sumă considerabilă dată fiind industria în care lucrează. Această remunerație depășește semnificativ nivelul oferit de alte companii din aceeași industrie, arată sursa citată.

Comparativ cu un casier obișnuit care câștigă aproximativ 2.500 de lei lunar, angajații Profi pot încasa de două ori mai mult în fiecare lună. În plus față de salariile atractive, Profi oferă și o serie de beneficii suplimentare, cum ar fi abonamente la servicii medicale private, traininguri profesionale, beneficii aniversare și oportunități de specializare și promovare.

Condițiile pentru postul de asistent translator includ abilități excelente de organizare, comunicare și relaționare, cunoștințe avansate de limba rusă și nivel mediu de limba engleză, disponibilitate pentru deplasări frecvente și cunoștințe avansate de operare PC.

Supermarket Profi
Supermarket Profi

Te-ar putea interesa și: Ce salariu câștigă o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024. Încasează lejer peste 1.000 de euro

Cum sunt salariile de la Profi în comparație cu cele oferite de alte supermarketuri?

În comparație, Lidl oferă un salariu de pornire de 3.000 de lei pentru un casier debutant, iar pentru funcții de supervizare, cum ar fi șeful de tură, salariul lunar poate ajunge până la 7.000 de lei. Beneficiile includ bonuri de masă, prime de sărbători și reduceri la abonamentele medicale.

Pe de altă parte, Kaufland oferă salarii de la 2.500 de lei pentru noii angajați, la care se adaugă tichete de masă și alte bonusuri salariale. Compania este cunoscută și pentru politica sa de creștere frecventă a salariilor.

Te-ar putea interesa și: Cine este românul care a reușit să își cumpere 2 apartamente, un Lexus din salariu de 7.000€ și pensie 6.000€. Cât se mai câștigă la CCR în 2024