- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce se află în gelurile de duș Cien de la Lidl. Brandul este popular în România, dar puțini știu ce conțin produsele

17 Oct, 15:21 • Amarie Giorgiana
Cien este un brand popular în magazinele Lidl, însă ingredientele acestor produse nu sunt cunoscute de majoritatea cumpărătorilor. Cei care calcă pragul magazinului știu că pot găsi orice au nevoie, iar printre cele mai căutate se numără produsele de îngrijire personală.
Ce se află în gelurile de duș Cien de la Lidl. Brandul este popular în România, dar puțini știu ce conțin produsele

Cien este un brand popular în magazinele Lidl, însă ingredientele acestor produse nu sunt cunoscute de majoritatea cumpărătorilor. Cei care calcă pragul magazinului știu că pot găsi orice au nevoie, iar printre cele mai căutate se numără produsele de îngrijire personală, notează Bugetul.

Citește și: Încep ofertele de Crăciun la Lidl. Gama DELUXE intră la raft chiar pe 17 octombrie

Ce conțin gelurile de duș Cien, regăsite pe rafurile magazinelor Lidl. Puțini români știu asta

Cien este una dintre cele mai populare game permanente de pe rafturile magazinelor Lidl din toate colțurile țării. În special, gelurile de duș sunt căutate și achiziționate de mulți români, dar foarte puțini s-au gândit să arunce un ochi pe lista de ingrediente.

Gama Cien de la Lidl conține numeroase produse destinate îngrijirii corpului, tenului, dar și părului. Brandul pune la dispoziția clienților mai multe tipuri de șampon, balsam de păr, spumă, fixativ, spumă de baie, săpun lichid, gel igienic pentru mâini, lapte de corp, unt de corp, cremă de mâini, deodorant, apă micelară, șervețele demachiante, cremă de față, dizolvant pentru lac de unghii, pudră compactă, mascara, fond de ten, balsam de buze, dar și altele.

Pentru a atrage cât mai mult clienții români, brandul are și o descriere atrăgătoare pe site-ul Lidl.

„Româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar pentru a întreține frumusețea lor există o soluție la îndemână. Cien protejează frumusețea româncelor oferindu-le o gamă variante de produse de îngrijire pentru corp, ten și păr.

Dar atunci când vorbim de frumusețe nu trebuie să uităm nici de EL. Pielea bărbaților este diferită și necesită un alt tip de îngrijire. Gama specială de cosmetice pentru bărbați Cien vine în ajutorul bărbaților care pun preț pe aspectul lor”, este descrierea brandului de pe site-ul Lidl.

Dintre toate produsele, gelurile de duș se bucură de cel mai mare succes în România, iar pe site-ul Lidl se menținează că acestea au un „PH neutru și fără parabeni oferă hidratare pentru o piele fină”.

Cu toate acestea, specialiștii din domeniu au spus că gelurile de duș conțin în jur de 17 ingrediente, iar aproape jumătate dintre ele sunt din categoria celor „sigure”. Unul dintre ele, PEG-7 Glycerul Cocoate este încadrat în rândul ingredientelor „risc ridicat de daună”. Alte opt fac parte din categoria „risc de daună mediu”.

Astfel, atunci când alegem un gel de duș, este recomandat să evităm să le folosim pe cele care conțin substanțele de mai jos:

  • Parfum – risc ridicat de daună;
  • PEG-7 Glyceryl Cocoate – risc ridicat de daună;
  • Cocamidopropyl Betaine – risc mediu de daună;
  • Sodium laureth sulfate – risc mediu de daună;
  • Potassium Sorbate – risc mediu de daună;
  • Linalool – risc mediu de daună;
  • Limonene – risc mediu de daună;
  • CI 16035 – risc mediu de daună;
  • Hexyl Cinnamal – risc mediu de daună.

Citește și: Înghețata Gelatelli, de la Lidl, cumpărată de mulți români, ridică semne de întrebare. Ce spun specialiștii că ar conține?

Tags: