- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce trebuie să faci ca să mergi mai ieftin la mare. „Litoralul pentru toți” revine din septembrie

17 Aug, 11:07 • Bugiu ⁠Ana Maria
Programul „Litoralul pentru toți” 2024 este pentru toți românii care doresc să meargă în vacanță la mare, dar să plătească mai puțin. Va intra în vigoare de la 1 septembrie al anului acesta.
Ce trebuie să faci ca să mergi mai ieftin la mare. „Litoralul pentru toți” revine din septembrie

De la 1 septembrie 2024, programul „Litoralul pentru toți” va fi deschis pentru toți românii care vor să meargă la mare mai ieftin și când stațiunile sunt mai libere, potrivit Antena 3 CNN.

Programul este pentru toți cei care vor să aibă un concediu la mare la prețuri decente, dar și să se bucure de plajele mai libere, când stațiunile sunt aproape goale, în extrasezon.

„Litoralul pentru toți” îi așteaptă pe toți cu reduceri mari la tarifele de cazare pentru sejururi, informează litoralulromanesc.ro.

Te-ar putea interesa și: Veste proastă pentru românii care vor ajunge pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria

foto: litoralul românesc

„Litoralul pentru toţi” se desfăşoară în 2024, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie

Din această toamnă, s-au înscris în cadrul programului hoteluri de 2, 3 sau 4 stele din toate stațiunile de la mare. Dragoș Răducan, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), a explicat care sunt condițiile pentru cei care vor face parte din acest program.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare.
Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR (Federația Patronatelor din Turismul Românesc), recent, într-un comunicat de presă.

Ce trebuie să știi

  • cazările rezervate prin program pot fi achitate inclusiv cu voucherele de vacanță
  • rezervările trebuie făcute din timp
  • hotelurile înscrise: Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q, din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia
  • cel mai ieftin pachet de până acum conținea tariful de la 35 de lei pentru o noapte de cazare, fără masă inclusă, la un hotel de 2 stele, pentru minim 5 nopți
  • sunt prețuri cu aproape 70% mai mici decât cele din sezonul estival

Programul „Litoralul pentru toți” este la ediția a 44-a, fiind singurul program special din România susținut integral de patronatele hoteliere autohtone.

Te-ar putea interesa și: Record absolut de turiști pe litoralul românesc. Peste 200.000 de turiști sunt la malul mării