- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cel mai nou telefon din România va fi oferit de Digi. Compania anunță reduceri de 50%

08 Sep, 11:49 • Bumbeneci Diana
Digi RCS RDS continuă ofertele de nerefuzat, chiar și în luna septembrie. Abonaţii noi pot primi telefonul mult visat la încheierea contractului, anunţă compania.
Cel mai nou telefon din România va fi oferit de Digi. Compania anunță reduceri de 50%

Odată cu începerea noului an şcolar, abonaţii Digi se pot bucura de noi promoții masive. Pe lângă telefon, aceştia mai oferă şi reducerea abonamentului cu 50% pentru următoarele nouă luni.

Telefonul oferit de Digi RCS RDS noilor abonaţi

Digi RCS RDS aduce, înainte de începerea noului an şcolar, o ofertă pe placul adolescenţilor, dar şi a iubitorilor de gadgeturi. Mai exact, abonaţii gigantului în telecomunicaţii pot primi noul telefon Samsung Galaxy Z Flip6.

Tot ceea ce trebuie să facă pentru a se bucura de cel mai tare telefon al momentului este să porteze numărul în reţeaua Digi, să facă abonamentul Nelimitat la doar 2,5 euro pe lună pentru primele nouă luni şi să dea un avans de 2.700 de lei. Apoi, noii clienţi vor plăti o rată de 220 de lei pentru un an de zile.

„Bucură-te de tehnologia Galaxy AI, ecran Flex Amoled și camera de 50 MP pentru cele mai clare momente.Îți iei telefon în 12 rate lunare plătite direct către DIGI dacă faci portare și ai servicii fixe. Să știi că portarea din abonament(Postpaid) îți oferă prețuri mai avantajoase!

Orice telefon ai alege, îl vei primi în baza unei comenzi și în funcție de stocurile disponibile.

În cazul în care oferta comercială specifică modelului de echipament ales presupune achitarea unui avans, livrarea echipamentului este condiționată de încasarea în prealabil a acestui avans. Tu alegi cum vrei să primești telefonul. Livrarea este gratuită pentru oricare dintre variante”, se arată pe site.

Vezi și: Anunțul DIGI RCS RDS va da peste cap milioane de români. S-a confirmat schimbarea

telefon la Digi
telefon la Digi

Pentru mai multe detalii şi informaţii, cei interesaţi sunt sfătuiţi să se adreseze celui mai apropiat punct de lucru sau să sune la Relaţii cu clienii.

Încă o ofertă la abonamente

Digi RCS RDS mai aduce o nouă ofertă pentru români. Este vorba de abonamentul Nelimitat care costă 2,5 euro în loc de 5 euro pentru primele nouă luni din abonament. Campania “Back to school” se apropie, însă, de final, aceasta fiind valabilă doar până astăzi, 8 septembrie 2024.

Grăbește-te, se sună de final de promoție! Abonamentul Nelimitat oferă: nelimitat minute naționale și în roaming SEE, 3.000 minute internaţional, nelimitat net naţional, până la 5.5 GB net în roaming SEE pentru 5 euro/lună. În primele nouă luni abonamentul va fi de 2,5 euro/lună.Portează-te!”, au transmis cei de la Digi.

Clienţii trebuie să ştie că oferta este dedicată tuturor abonaților noi și existenți, indiferent că au cartele prepaid sau postpaid şi ca perioada contractuală este de 24 de luni.

Vezi și: Digi și Orange sunt istorie! Concurența dă lovitura și vine cu abonamente GRATIS

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult