ChatGPT arată românilor cum să facă bani fără să muncească. De obicei, orice modalitate legitimă de a câștiga bani implică un anumit nivel de efort, timp și abilități. Există însă câteva opțiuni care pot genera venituri suplimentare cu un efort minim.
ChatGPT arată românilor cum să facă bani fără să muncească
- Investiții pasive: Investițiile în instrumente financiare, cum ar fi acțiuni, obligațiuni sau fonduri mutuale, pot genera venituri pasive în timp, dar ele implică riscuri și nu există nicio garanție că veți obține profit.
- Cumpărarea de proprietăți pentru închiriere: Dacă aveți resurse pentru a cumpăra proprietăți imobiliare, puteți să le închiriați pentru a obține venituri lunare. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare gestionarea proprietății sau să angajați pe cineva pentru a o face în locul vostru.
- Dividende din acțiuni: Dacă aveți investiții în acțiuni care plătesc dividende, acestea pot reprezenta o sursă de venit pasiv. Cu toate acestea, nu toate acțiunile plătesc dividende și randamentul poate varia.
- Economii la dobândă: Puteți obține dobânzi din economiile voastre puse într-un cont de economii sau depozite bancare, dar acestea oferă de obicei dobânzi foarte mici.
- Vânzarea de produse digitale: Dacă aveți abilități în crearea de produse digitale, cum ar fi cărți electronice, cursuri online sau software, puteți să le vindeți online fără a necesita un efort constant după ce produsul este creat, potrivit dcbusiness.ro.
Platforma intră puternic în business
Compania mamă, OpenAI, lansează ChatGPT Enterprise, nivelul business al chatbot-ului AI. ChatGPT Enterprise promite pentru afacerea ta acces nelimitat la GPT-4, performanță de până la două ori mai rapidă decât versiunile anterioare și credite API.
Diferențele dintre ChatGPT Enterprise și versiunea obișnuită: ChatGPT Enterprise îți permite să introduci datele companiei pentru a antrena și personaliza ChatGPT pentru propriile industrii și cazuri de utilizare, deși unele dintre aceste caracteristici nu sunt încă disponibile.
Versiunea pentru business a OpenAI concurează cu Bing Chat Enterprise, chatbotul AI pentru întreprinderi al Microsoft. Însă reprezentanții companiei speră că produsul lor „poate funcționa cu alte instrumente, inclusiv cu cele ale Microsoft”.
ChatGPT Enterprise oferă acces și la Advanced Data Analysis, prin care pot fi create grafice, rezolvate probleme matematice și analizate datele cu ajutorul chatbotului. Anterior, acest set de facilități era disponibil în cadrul abonamentului ChatGPT Plus, care costă 20 de dolari pe lună. OpenAI nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci spune că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcție de nivelul utilizării.