- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CNAIR, anunț de ultimă oră! Se închide circulația pe acest drum frecventat de turiști

06 Aug, 17:13 • Preda Silvia
Un anunț făcut marți, 6 august, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), arată că circulația pe un drum frecventat de turiști va fi suspendată.
CNAIR, anunț de ultimă oră! Se închide circulația pe acest drum frecventat de turiști

Circulaţia pe Transalpina (DN 67C) se va închide, miercuri, 7 august 2024, pe sectorul cuprins între ieşirea din localitatea Rânca şi intersecţia cu drumul naţional DN 7A din vecinătatea localităţii Voineasa, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR anunță participanții la trafic că miercuri, 07.08.2024, în intervalul orar 14:00 – 16:00, pe sectorul cuprins între ieșirea din localiatea Rânca (km 34+800) și intersecția cu drumul național DN 7A din vecinătatea localității Voineasa (km 59+800), se va institui măsura de închidere temporară a circulației rutiere, pentru a permite realizarea unor cadre foto/video.

Precizăm că intervalele de închidere a sectorului de drum vor avea o durată de până la 45 de minute, urmate de o pauză de 15 minute, pentru a permite tranzitarea acestuia de către participanții la trafic”, arată comunicatul CNAIR.

Anunț de la CNAIR: Mașinile au interzis pe acest drum

Transalpina

„Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporară și să circule cu viteză redusă pentru a evita riscul de producere a evenimentelor rutiere și/sau a ambuteiajelor.

Citește și: Transalpina se redeschide de pe 1 iunie. În ce interval orar se poate circula pe cel mai înalt drum din România

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr”, transmit autoritățile.

Transalpina – cel mai înalt drum din România

Transalpina este cel mai înalt drum rutier din România, cât și din întregul lanț al Munților Carpați, atingând altitudinea maxima de 2145 metri, în Pasul Urdele, din județul Vâlcea. Drumul traversează Munții Parâng, de la nord la sud, fiind paralel cu Valea Oltului și Valea Jiului. Drumul străbate patru județe – Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba – și leagă între ele localitățile Sebeș, din județul Alba, și Novaci, din județul Gorj.

Citește și: CNAIR: 100 de milioane de lei alocate pentru modernizarea DN 7 A, șoseaua dintre DN 7 Valea Oltului, Transalpina și DN 66 Valea Jiului