Compania care îşi plăteşte specialiștii cu peste 12.000 de lei pe lună în România recrutează masiv. În 2023, UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), divizia de construcţii a UTI Grup, mizează pe o cifră de afaceri record de peste 77 milioane de euro, în creştere cu 71% faţă de veniturile de aproximativ 45 milioane de euro înregistrate în anul precedent, potrivit ZF.
“Creşterea puternică din ultimii ani este rezultatul unor investiţii consistente în tehnologie, infrastructură pentru derularea contractelor şi în formarea de echipe de specialişti în toată ţara, care ne-au permis să realizăm proiecte complexe, să ne consolidăm şi extindem competenţele”,
au transmis reprezentanții companiei.
Anul acesta UTI Construction and Facility Management plănuiește extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internaţional Sibiu şi a Aeroportului Internaţional Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din ţara noastră pentru Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.
De asemenea, compania derulează în paralel şi proiectul de modernizare a sistemului de transport public prin troleibuz din Tg. Jiu, unde va reabilita şi securiza clădirile administrative ale companiei de transport local şi va înlocui reţelele de cabluri pentru troleibuze şi substaţii electrice.
Mai mult, reprezentanții diviziei de cosntrucții anunţă că va realiza instalaţiile pentru spitalul orăşenesc care se construieşte în Sinaia şi va continua să furnizeze servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica – Ecluza Română Porţile de Fier II), bănci, centre comerciale, spaţii de birouri şi malluri.
„Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenţi slabi, ingineri instalaţii electrice şi mecanice, şefi de şantier şi manageri de proiect. Salariile personalului de execuţie pornesc de la 5.000 de lei net şi pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcţie de experienţă şi autorizările deţinute. Pentru ingineri, şefi de santier şi manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei şi pot ajunge la 12.000 de lei, în funcţie de studii, experienţă şi certificări”,
a transmis Cristian Costea, directorul general al societăţii.
Totodată, reprezentanții UTI CFM spun că societatea este deschisă să aducă în echipă studenţi şi absolvenţi cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică şi informatică, ingineria instalaţiilor, inginerie mecanică şi robotică, construcţii) care doresc să facă practică într-o companie românească şi să înceapă o carieră de viitor. Stagiile de internship sunt plătite, iar întreaga activitate de învăţare la locul de muncă se face cu coordonarea unor mentori cu experienţă.