- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Concurs inedit marca Jumbo! Celebrul magazin de trimite în Halkidiki

28 Jun, 14:52 • Alexe Raluca
Jumbo desfășoară un concurs în România la care marele premiu este o vacanță în Halkidiki. Perioada de înscriere este între 22 iunie și 5 iulie și nu este nevoie să cumperi nimic pentru a te putea să fi pe lista de participanți.
Concurs inedit marca Jumbo! Celebrul magazin de trimite în Halkidiki

Jumbo desfășoară un concurs în România la care marele premiu este o vacanță în Halkidiki. Perioada de înscriere este între 22 iunie și 5 iulie. Și deși nu este nevoie să cumperi nimic pentru a participa, grecii au o pretenție esențială pentru a te include pe lista candidaților.

Citește și: PREMIERĂ în București! Se pregătește deschiderea JUMBO Mall

Concurs inedit marca Jumbo! Celebrul magazin de trimite în Halkidiki

Celebrul retailer s-a gândit să ajungă cu ofertele și mai rapid la clienți, respectiv prin mail. Astfel, au pus la cale și un concurs inedit prin care se oferă o singură vacanță, prin extragere, unei familii formate din doi adulți și doi copii. Grecii nu dau gratuit doar sejurul, ci asigură și biletele de avion și transportul către hotel.

„Jumbo te trimite în vacanță, într-o destinație de VIS! O familie norocoasă, 2 adulți și 2 copii, va câștiga o vacanță de 7 zile/6 nopți, într-un hotel de 5 stele cu demipensiune, în Halkidiki! Biletele de avion și transportul de la aeroport către hotel sunt, de asemenea, incluse! Tot ce trebuie sa faci pentru a intra în tragerea la sorți este să te abonezi la newsletter-ul Jumbo Romania. Perioada de călătorie va fi iulie, august sau septembrie 2024 și se va alege după consultarea cu câștigătorul, în funcție de disponibilitatea biletelor de avion și a cazării”, au transmis reprezentanții Jumbo, pe Facebook.

Înscrierea este complet gratuită, fiind nevoie doar să te abonezi la newsletter-ul Jumbo. Extragerea va avea loc pe data de 8 iulie 2024, după cum urmează.

„Va avea loc o tragere la sorți printre înscrierile valide pentru a determina câștigătorul, mai exact la ora 16.00 p.m., în strada Graniko nr. 7, Maroussi, în prezența unui reprezentant special autorizat al companiei. Tragerea la sorți va fi efectuată prin mijloace electronice, asigurând caracterul aleatoriu al selecției și absenta oricărei posibilități de intervenție umana. În cazul în care, din orice motiv, este imposibil să se desfășoare această extragere la data menționată mai sus, Jumbo își rezervă dreptul de a o modifica, anunțând în prealabil pe paginile sale de comunicare”, mai spune comerciantul.

De asemenea, va fi nevoie și de un act de identitate care să confirme că sunteți câștigătorul real al tombolei lansate de Jumbo.

Citește și: Ce salariu câștigă un angajat de la Jumbo în 2023. Banii sunt mai puțini decât ai fi crezut