- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Confruntare de milioane! Antena 1 dă în judecată Pro TV, alături de chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

17 May, 14:29 • Amarie Giorgiana
Scandalul dintre Antena 1 și celebrii chefi continuă, dar nu oricum! Antena Group a depus recent acțiuni în instanță atât împotriva chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și împotriva Pro TV.
Confruntare de milioane! Antena 1 dă în judecată Pro TV, alături de chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Lupta pentru vizualizări se transformă într-o luptă în instanță pentru Antena 1 și Pro TV! După scandalul dintre Antena 1 și chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acum, Antena Group dă în judecată și postul Pro Tv.

Antena Group a depus la Tribunalul București acțiuni în instanță atât împotriva chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și împotriva Pro TV, conform informațiilor consultate de Paginademedia.ro. Reprezentanții trustului au făcut o cerere de „ordonanţă preşedinţială”, încercând să blocheze colaborarea dintre chefi și Pro TV. Până la această oră, fiecare bucătar are câte cinci procese deschise de către foștii șefi.

Instanța a stabilit primul termen în acest proces: 18 iunie 2024. În cazul lui Florin Dumitrescu, organul de jurisdicția a decis să își decline competența de la secția șase, unde a fost depusă acțiunea de la Antena 1, către secția trei, complet specializată pe proprietate intelectuală.

Citește și: Salariul fără precedent pe care îl primesc Bontea, Scărletscu și Dumitrescu la Masterchef 2024

Antena 1 și Pro TV, luptă dură, după plecarea celor trei chefi

Încă de la începutul lunii martie, s-a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu mai scapă de procese. Antena 1 i-a acționat pentru prima dată în judecată pe data de 23 noiembrie 2023, obiectul fiind  „obligarea să execute contractul de prestații artistice”. Ulterior, au mai urmat și altele.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și CătălinScărlătescu au revenit la Pro TV după nouă ani de colaborare cu Antena 1. Relația cu trustul media s-a rupt toamna trecută, în urma unui conflict major. Chefii au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, invocând oboseala acumulată din cauza filmărilor a două sezoane pe an.

Citește și: Sumele ireale pe care trebuie să le scoți din buzunar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă un burger și o porție de cartofi prăjiți