- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Criză în Capitală! Peste 350 de blocuri și 3 spitale rămân fără apă caldă!

23 Sep, 21:41 • Bugiu ⁠Ana Maria
Spitalul Fundeni și alte 350 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă. Care vor fi zonele afectate.
Criză în Capitală! Peste 350 de blocuri și 3 spitale rămân fără apă caldă!

Spitalele de pe platforma Fundeni și 350 de blocuri din București rămân temporar fără apă caldă din cauza lucrărilor de reparații și înlocuire a conductelor de termoficare, anunțate de Compania Municipală Termoenergetica. Zonele afectate includ sectoarele 2, 3, 5 și 6, iar lucrările au început pe 23 septembrie, potrivit digi24.ro.

Trei spitale majore, inclusiv Fundeni, CC Iliescu și Institutul Oncologic, sunt afectate, deși unele secții dispun de boilere pentru a reduce impactul asupra pacienților și personalului. În plus, peste 85 de blocuri de pe Șoseaua Fundeni sunt vizate, iar agentul termic ar urma să fie restabilit până pe 26 septembrie.

Te-ar mai putea interesa și: O nouă avarie majoră în București! Apa caldă s-a oprit în blocuri din trei sectoare

foto: fără apă caldă în Capitală

Criză în Capitală! Peste 350 de blocuri și un spital rămân fără apă caldă!

În Sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady, se desfășoară lucrări de reparație a conductelor până pe 25 septembrie, având în vedere că aceste conducte au fost puse în funcțiune în 1973, deci, au o vechime de peste 50 de ani. În această zonă, alte 50 de blocuri de pe Bulevardul Unirii rămân fără apă caldă până pe 27 septembrie.

În Sectorul 5, peste 130 de blocuri de la intersecția Căii Rahova cu strada Buzoieni sunt afectate, iar apa caldă este așteptată să revină pe 28 septembrie. Imobilele situate la intersecția Bulevardului Timișoara cu strada Moinești și pe străzile Timonierului, Brașov și Apusului din Sectorul 6 vor rămâne fără apă caldă până pe 26 septembrie, la ora 23:00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.

Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor.

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, au anunțat reprezentanții Companiei Municipale Termoenergetica București.

În București, se desfășoară lucrări pentru rezolvarea avariilor, deoarece peste 600 de blocuri nu au apă caldă. Anul acesta, au fost înlocuiți peste 45 de km din rețeaua principală, din cei 70 de km promiși, iar anul trecut s-au înlocuit până la 50 de km.

Te-ar mai putea interesa și: Bucureștiul, din nou afectat. Mii de cetățeni rămân fără apă caldă până în septembrie