- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată casa pe care George Simion se laudă că o va construi în 12 zile

10 Sep, 09:38 • Andrei Alina
Liderul AUR, George Simion, a dat publicității imagini de pe șantierul casei pe care vrea să o construiască în 12 zile pentru o familie nevoiașă din Giurgiu. Se lucrează deja de cinci zile la această casă de 60 de metri pătrați.
Cum arată casa pe care George Simion se laudă că o va construi în 12 zile

George Simion a arătat care este stadiul lucrărilor pe șantierul casei de 60 de metri pătrați pe care cei de la AUR o vor construi pentru o familie săracă din Giurgiu.

Citește și: Sondaj CURS. Pe cine ar vota românii la alegeri dintre Ciolacu, Ciucă, Geoană, Simion, Lasconi și Șoșoacă

 

George Simion: Casă va fi gata pe 15 septembrie, iar costurile pentru construcția ei nu vor depăși 35.000 de euro

Constructorii au pus deja baza locuinței, prin turnarea structurei de rezistență și a stâlpilor. Gianina Șerban, coordoantorul proiectului, s-a filmat pe șantier, în cea de-a cincea zi de lucrări.

„Costurile materialelor pe care le-am folosit în construcția acestei case sunt prețurile pe care dumneavoastră le puteți verifica în orice magazin de bricolaj. Și da, se poate!

Dacă statul se obligă să pună la dispoziție terenul și infrastructura utilităților, documentația până la autorizația de construcție, costul real nu poate depăși 35.000 de euro. Planul Simion este un plan gândit, real, nu este un plan de campanie populist”, a spus Gianina Șerban, deputat AUR și coordonator de proiect.

Citește și: Muncitorii din fabrici, pe cale de dispariție: „Ciolacu, Ciucă, Simion, Drulă, aveți grijă de ei”

George Simion a anunțat că această casă va fi gata pe 15 septembrie, iar costurile pentru construcția ei nu vor depăși 35.000 de euro.