- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată paradisul de lângă București unde au vile bogații României. Andreea Esca, Ionuț Lupescu și Viorel Cataramă, printre numele mari care dețin proprietăți în zonă

11 Sep, 20:37 • Amarie Giorgiana
Piață imobiliară din București a atins o dezvoltare imensă în ultimii ani, iar orașul a devenit unul dintre locurile în care din ce în ce mai mulți români vor să se mute sau să-și deschidă o afacere. Totuși, mulți dintre oamenii de succes aleg să se mute la marginea orașului.
Cum arată paradisul de lângă București unde au vile bogații României. Andreea Esca, Ionuț Lupescu și Viorel Cataramă, printre numele mari care dețin proprietăți în zonă

Piața imobiliară din București se dezvoltă din ce în ce mai mult, iar cei mai de succes oameni de afaceri aleg să locuiască la marginea orașului, acolo unde se construiesc în continuare complexe de lux. Una dintre zonele căutate este Snagov, care s-a transformat într-un adevărat paradis al milionarilor. De la oameni de afaceri până la vedete de televiziune sau sportivi cunoscuți, aleg să locuiască în această zonă selectă, potrivit Bugetul.

Snagov, paradisul de lângă București ales de miliardari

Lacul Snagov este situat la 40 de kilometri de București, în județul Ilfov și se întinde pe 5,75 de kilometri pătrați, fiind una dintre cele mai râvnite zone din apropierea Capitalei. Cererea a devenit tot mai mare în ultimii ani, iar prețurile terenurilor au explodat, fiind achiziționate doar de cei mai bogați oameni. Printre cei care dețin vile de lux pe malul lacului Snagov se numără oameni de afaceri, sportivi cunoscuți, politicieni, dar și vedete de televiziune.

Un nume mare care deține proprietăți pe malul Lacului Snagov este Andreea Esca, cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Cu o carieră impresionantă  în jurnalism, știrista de la Pro TV deține o vilăcochetă, cu un etaj, mult lemn, dar și cu deschidere la lac în Snagov. Mai mult, locuința dispune de ponton și garaj pentru ambarcațiuni.

Nici fostul fotbalist Ionuț Lupescu nu este mai prejos și deține o vilă în stil mediteranean cu deschidere largă spre lacul Snagov. Totodată, Cosmin Olăroiu, fost fotbalist și actual antrenor, are o casă de lux în Snagov. El a investit nu mai puțin de 2 milioane de euro în proprietatea formatădin două corpuri de clădire, distingându-se prin sticlă.

Viorel Cataramă are la Snagov o casă uriașă, cu un stil arhitectural modern, cu o suprafață totală de teren de 5.000 de metri pătrați. Micul conac al afaceristului dispune și de piscină interioară, sală de cinema și deschidere către lac.

Citește și: Cum și-a amenajat Anca Țurcașiu locuința. A renunțat la vila de 300.000 de euro și s-a mutat într-un apartament din București

Însă, una dintre cele mai spectaculoase vile de la Snagov este cea a lui Remus Truică. Omul de afaceri are o casă pe un teren de 15 hectare, situat la marginea pădurii, cu vedere pe lacul Snagov. Aceasta are trei niveluri și este cea mai mare din zonă, dispunând de dotări exclusiviste cum ar fi două terenuri gigantice de sport, un heliport și o piscină imensă. Mai mult, palatul fostului șef de cabine al lui Adrian Năstase este dotat cu sistem inteligent de încălzire, total computerizat, un parc imens pentru copii, un foișor pentru picnic și un ponton dotat cu bărci. În interior, casa are o bibliotecă pe două etaje și este amenajată în stilul Louis al XVI-lea, conținând mii de ediții princeps, în limba franceză.

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Mugur Isărescu! Proprietatea este păzită cu maximă atenție!