- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată un apartament de 3,5 milioane de euro din centrul Capitalei. Cum arată această bijuterie arhitecturală?

28 Jun, 15:48 • Adrian Popovici
Clipul de prezentare al unui apartament de 3,5 milioane de euro din București a devenit rapid viral pe internet. Imaginile au cauzat o reacție rapidă din partea românilor.
Cum arată un apartament de 3,5 milioane de euro din centrul Capitalei. Cum arată această bijuterie arhitecturală?

Într-una dintre cele mai frumoase și scumpe zone din Capitală, o bijuterie arhitecturală atrage atenția publicului printr-un videoclip ce dezvăluie detalii ale unui stil de viață exclusivist. În doar câteva secunde, imaginile au prezentat un apartament de 3,5 milioane de euro din București, stârnind numeroase reacții în mediul online, notează Bugetul.ro.

Platformele de social media sunt acum locul unde agenții imobiliari și dezvoltatorii își expun impresionantele colecții de locuințe. Un exemplu recent a devenit rapid viral, acumulând în mai puțin de 24 de ore peste 120 de mii de vizualizări, sute de comentarii și mii de redistribuiri. Acest videoclip, ce prezintă un apartament de lux, a făcut furori pe piața imobiliară din România, arătând că tranzacțiile locale pot concura cu ușurință cu cele din marile orașe ale lumii.

Imaginile oferă un tur scurt al apartamentului situat într-un proiect de lux, în inima orașului, într-un cartier select. Aflat la o distanță mică de Parcul Kiseleff, blocul impresionează prin eleganță, rafinament și atenția la detalii, captând imediat privirile trecătorilor. Prețul locuinței, de 3,5 milioane de euro, a surprins internauții, care nu se așteptau la o astfel de valoare, chiar și în zonele cele mai prestigioase ale orașului.

Apartamentul de 3,5 miliaone de euro
Apartamentul de 3,5 miliaone de euro

Te-ar putea interesa și: Orașul din țara noastră în care poți cumpăra un apartament cu trei camere la doar 7.000 de euro. În Capitală sare de 100.000 de euro

Cum arată apartamentul exclusivist?

Conform descrierii din videoclip, apartamentul are o suprafață de 247 de metri pătrați, dintre care 65 de metri pătrați reprezintă o terasă ce înconjoară locuința. Acesta include patru camere și tot atâtea băi, iar prețul include și două locuri de parcare.

„Apartamentul este poziționat în centrul Bucureștiului, lângă Parcul Kiseleff. Are o suprafață de 247 de metri pătrați, din care 182 de metri pătrați utili și o terasă de 65 de metri pătrați ce înconjoară apartamentul. Deține două locuri de parcare, are patru camere, patru grupuri sanitare și este dotat și utilat la cele mai înalte standarde”, se precizează în postarea virală.

Videoclipul a generat mii de redistribuiri și salvări, precum și sute de mesaje în secțiunea de comentarii, unde mulți internauți au făcut glume pe seama prețului ridicat. „Și fără să cumpăr parcul Kiseleff cât costă?”,

„În Malaga (Spania) cumperi 8 case cu prețul ăsta”, „Bună ziua, faceți și schimb cu Logan plus diferența?”, „Când plătești 3,5 milioane euro nu trebuie să ai vecini”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor. Reacțiile reflectă atât uimirea, cât și umorul publicului față de costurile impresionante ale acestui apartament exclusivist.

Citește și: Prețul incredibil la care ANAF scoate la vânzare un apartament în unul dintre cele mai frumoase orașe din România! Când are loc licitația