- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum poți reduce factura la energie electrică chiar și cu 430 de lei. Cine are acest noroc

13 Jul, 20:01 • Bumbeneci Diana
Sunt vești excelente pentru românii care vor să reducă factura la energia electrică. Cum poți avea bani puși deoparte.
Cum poți reduce factura la energie electrică chiar și cu 430 de lei. Cine are acest noroc

Sunt șanse mari pentru o categorie de consumatori să își reducă facturile la energie din ce în ce mai mult. Românii pot ține cont de o serie de pași, pentru a avea parte de reduceri semnificative la facturile lunare. O companie importantă din România a făcut anunțul oficial.

Cum poți reduce factura la energie electrică

E.ON Energie România anunță că oferă clienților reduceri la factura de energie, pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica. Pentru a plăti mai puțin la facturile de energie electrică, clienții E.ON trebuie să aibă un cont activ în aplicațiaE.ON Myline și să selecteze opțiunea Green Steps când pornesc în drumeție pe Via Transilvanica.

E.ON Solar Home, E.ON Life, E.ON Cool și E.ON Green Home sunt soluțiile pentru eficiență energetică pentru care se primesc reduceri la factură;

Campania E.ON Green Steps îi răsplătim cu și mai multe reduceri pe acei clienți care dețin deja o soluție E.ON pentru eficiență energetică, oferindu-le 6 lei pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica

Cum poți reduce factura la energie cu 430 lei? Care sunt condițiile, cine se „califică”?
Reducerea maximă de care clienții se pot bucuraeste de 144 lei, dacă parcurg 24 km sau mai mult.

În cazul în care clientul are două sau trei soluții E.ON, suma maximă se va dubla sau tripla, în funcție de caz, iar premiul total poate atinge valoarea de 432 de lei”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește și: Porumbul fiert, aliment de lux pe litoralul românesc! Cât costă o singură porție în 2024

Reducerea la factura de energie prin Via Transilvanica
Reducerea la factura de energie prin Via Transilvanica

Via Transilvanica este cunoscut drept primul traseu de lungă distanță din România, proiectul fiind scos la lumină de Asociația Tăşuleasa Social.

Traseul începe la Putna, se încheiela Dunăre, la Drobeta Turnu Severin și trece prin 10 județe. Este vorba despre Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți.

Unic în România, proiectul Via Transilvanica pune în valoare zestrea cultural-istorică a locurilor și a celor 400 de comunități din zona pe care o străbate și își propune să sprijine turismul pe îndelete și antreprenoriatul rural, tradițional românesc.

Compania „a răsplătit” fiecare factură activată cu amenajarea unui metru din acest drum și, totodată, a acordat reduceri la factură pentru cei care folosesc energie 100% din surse regenerabile.

În luna septembrie a anului trecut, 200 de angajați E.ON au dus #EnergiaLui Împreună pe cei 1.400 km ai „drumului care unește” – pe care l-au străbătut la pas sau cu bicicleta, în cadrul proiectului „Energia E.ON X Via Transilvanica”.

Ai mai putea citi: Vacanță la mare: contraindicații, beneficii și sfaturi pentru caniculă în 2024. Ce trebuie să faci pentru o vacanță reușită

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult