- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum să câștigi la Loto. Trucuri de la matematicieni de renume. Ce sunt numerele „fierbinți”, „reci” și „restante”

17 May, 23:01 • Stefan Simion
Cum să câștigi la Loto. Oricine își dorește să câștige bani ușor și, de ce nu, mulți. Având acest deziderat, mulți români își încearcă, săptămânal, norocul la Loto. Cei mai mulți joacă numere cu o anumită însemnătate pentru ei, alții aleg numere la întâmplare. Matematicienii îi sfătuiesc, însă, pe jucători să mizeze pe anumite scheme.
Cum să câștigi la Loto. Trucuri de la matematicieni de renume. Ce sunt numerele fierbinți, reci și restante

Cum să câștigi la Loto. Matematicienii au dezvoltat o serie de strategii care ar putea crește șansele de câștig. Evident, nimeni nu poate garanta că vei merge la sigur cu aceste strategii și că vei câștiga negreșit, dar cu siguranță aceste trucuri pot oferi un avantaj matematic semnificativ. Iată, așadar, câteva modalități prin care îți poți crește șansele de câștig la Loto.

Cum să câștigi la Loto 6 din 49

Varianta simplă: Probabilitatea de a ghici corect cele 6 numere din cele 49 la Loto 6 din 49 este de 1 în 13.983.816, adică aproximativ 0.00000007%.

Variante multiple: Îți poți crește șansele de câștig dacă alegi mai multe variante pe același bilet.

Citeste si A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. De ce este acuzat

Trucuri simple care îți pot crește șansele de câștig. Ce sunt numerele „fierbinți”, „reci” și „restante”

Ca să îți crești șansele de câștig poți face, pentru început, următoarele lucruri:

  • Fă o trecere în revistă a numerelor extrase cel mai frecvent și joacă-le pe acelea. Acestea se numesc „numere fierbinți”. Dacă un anumit număr a fost extras de 5 sau 6 ori în ultimele 2-3 luni, de exemplu, acesta este considerat „fierbinte”. La polul opus se află „numerele reci„. Acestea sunt numerele care nu apar niciodată în statistici, în vechile extrageri, dar nu este deloc exclus să le vină rândul exact acum. A treia categorie de numere care pot fi jucate sunt „numerele restante”. Acestea sunt numerele care nu au mai fost trase de ceva vreme, dar care, cândva, au făcut furori.
  • Evită combinațiile comune de numere: uită de zilele aniversare a ta și ale celor apropiați și de alte date cu o însemnătate mare în viața ta. Renunțând să mai joci aceste numere, îți poți mări șansele de a nu împărți premiul cu alți câștigători. Printre cele mai puțin jucate numere se află următoarele: 31, 36, 10, 60, 40, 47, 39, 42 și 33.
  • De asemenea, este complet ineficient să introduci numere consecutive sau care se termină cu aceeași cifră.

 

Cum să câștigi la Loto

Trucuri de la matematicieni de renume ca să câștigi la Loto. Strategia cu cele mai mari șanse de reușită

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult