- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dacia Duster 2024 abia a ieșit de pe porțile uzinelor și deja a primit un pachet de tuning. Ce modificări au adus germanii noului SUV

12 Jun, 22:44 • Bocioacă Bianca
Deși producția noului Dacia Duster a început de curând, un dealer din Germania, Carpoint, a lansat deja un pachet de tuning pentru SUV.
Dacia Duster 2024 abia a ieșit de pe porțile uzinelor și deja a primit un pachet de tuning. Ce modificări au adus germanii noului SUV

Abia ieșită de pe linia de producție, noua generație Dacia Duster este deja subiectul unei transformări surprinzătoare. O companie germană a luat inițiativa și a creat un set de modificări pentru acest SUV, punând accentul pe aventură și stil.

Prezentată publicului la finalul anului trecut, noua Dacia Duster a atras atenția atât în România, cât și în restul Europei, datorită designului modern și prețului accesibil, începând de la 18.800 de euro în varianta de bază, potrivit promotor.ro.

Citește și: Este anunțul care va bucura milioane de români. Se propune un nou program „Rabla”

Dacia Duster 2024 a fost tunată de germani

Cu toate îmbunătățirile sale, un dealer din Germania, Carpoint, a decis să îi ofere un plus de personalitate noului Duster. Îmbunătățirile estetice includ o grilă complet neagră și jante noi, cu anvelope de teren, pentru a sublinia latura aventurieră a SUV-ului. De asemenea, au adăugat praguri laterale metalice și un portbagaj suplimentar pe plafon, special creat pentru Duster.

În ciuda acestor îmbunătățiri, prețul unui Dacia Duster tunat ar putea urca semnificativ, apropiindu-se de 30.000 de euro pentru o versiune echipată cu tracțiune integrală și motor mild-hybrid 4×4 în configurația Extreme. Cu toate acestea, clienții care își doresc o mașină cu un plus de stil și funcționalitate ar putea găsi aceste modificări tentante.

În mod normal, Dacia Duster 1,2 mild-hybrid 4×4 în echipare Extreme are un preț de listă de 25.300 de euro în România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carpoint GmbH (@carpoint_gmbh)

Citește și: Modalitatea prin care România își face reclamă peste hotare! Promovarea, un punct forte al țării noastre în ultima perioadă