- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dani Mocanu, anchetat după ce a făcut 600.000 de euro din TikTok. „Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul”

29 May, 13:17 • Adrian Popovici
Dani Mocanu a explicat că a câștigat în jur de 600.000 de euro doar din TikTok în perioada în care a fost în arest la domiciliu. Artistul a dezvăluit și că toți acești bani au fost luați de ANAF.
Dani Mocanu, anchetat după ce a făcut 600.000 de euro din TikTok. „Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul”

Cunoscutul cântăreț de manele Dani Mocanu a dezvăluit suma impresionantă pe care a obţinut-o din TikTok chiar în perioada în perioada în care acesta era arestat la domiciliu. După cum a dezvăluit chiar el, în acest interval de timp, a reușit să adune o sumă în jur de 600.000 de euro, din live-urile pe care le făcea pe platformă, notează Antena 3 CNN.

 „M-a ajutat foarte mult TikTok-ul, mai ales în perioada în care am fost arestat la domiciliu. Eu urăsc TikTok-ul, am făcut și o melodie prin care îmi arătam ura față de tot ce se întâmplă acolo, dar m-a ajutat foarte mult în perioada în care am fost în arest la domiciliu.

Am intrat prima dată de curiozitate și mai ales pentru faptul că trebuia să fiu aproape de oamenii mei de acasă. Fiind arestat la domiciliu era mai greu și trebuia să fac ceva, să fiu alături de această nouă generație”, a mărturisit Dani Mocan, în cadrul unui podcast.

Dani Mocanu
Dani Mocanu

Te-ar putea interesa și: Influencer pe YouTube sau TikTok, meseria pe care și-o doresc tinerii din România. Cât poți câștiga din această activitate

Ce s-a întâmplat cu banii primiți de Dani Mocanu?

Din nefericire pentru Dani Mocanu, succesul său în perioada de arest la domiciliu nu a trecut neobservat, atrăgând atenția autorităților fiscale. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a intervenit și a preluat suma de bani obținută de artist. Astfel, în ciuda câștigurilor substanțiale realizate pe TikTok, acesta a ajuns în situația în care toți banii câștigați în acest fel au fost luați de către Fisc.

„În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3.000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni.

Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine. Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare. S-au făcut bani.

Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non stop. Intram de regulă după ora 23:00”, a declarat Dani Mocanu.

Citește și: Câți bani câștigă Andreea Bostănică din TikTok. Dezvăluirile tinerei: „Calculați cât valorează…”