Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât a ajuns să coste o omletă la restauratnul lui Dani Oţil. „Raport calitate preţ este undeva la 8,25”

04 Mar, 09:25 • Cornel Ghimeșan
Dani Oțil, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, este cunoscut nu doar pentru aparițiile matinale la Antena 1, ci și pentru prezenţa în lumea afacerilor. În 2016, acesta a investit peste 100.000 de euro într-un restaurant situat în zona de nord a Capitalei.
Cât a ajuns să coste o omletă la restauratnul lui Dani Oţil. Raport calitate preţ este undeva la 8,25

Dani Oţil nu duce lipsă de clienşi, dar de-a lungul timpului, localul său a atras atenția nu doar prin preparatele rafinate, ci și prin prețurile considerate de mulți ca fiind extrem de „piperate”. De exemplu, o supă de cocoș cu găluște costă 35 de lei, un ciolan de purceluș costă 92 de lei, iar saramura de caracatiță costă 110 lei, scrie Cancan.

A comandat o omletă în restaurantul lui Dani Oțil, iar când a venit nota de plată a crezut că este o eroare

Recent, un vlogger a dorit să testeze personal experiența culinară oferită de restaurantul lui Dani Oțil. Acesta a comandat o omletă fresh caprese, iar nota de plată l-a luat prin surprindere: 42 de lei. Cu toate acestea, concluzia sa a fost una pozitivă, oferind restaurantului o notă de 8,75 din 10 pentru calitatea mâncării și serviciilor.

Citeşte şi: Ce prețuri au cireșele care se vând acum în supermarketuri. Clienții nici nu îndrăznesc să se atingă de ele

„Arată foarte bine. Până acum pe plating, pe viteza de servire și pe locație, restaurantul este top. Mâncarea a fost bună. Aș da o notă de 8,75 din 10. Iar raport calitate preț este undeva la 8,25”, a transmis vlogger-ul.

Citeşte şi.  Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu. Nu e chiar un palat de bogătași, dar este foarte cochetă și practică

Comentariile legate de prețurile din restaurant l-au făcut pe Dani Oțil să explice că acestea sunt justificate de amplasarea exclusivistă, calitatea preparatelor și serviciile premium oferite: „Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe Nordului”.

Urmărește Daily Business pe Google News
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult