- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Data la care poştaşii din România se vor prezenta la domiciliul fiecărui pensionar. Începe distribuirea deciziilor de recalculare

12 Aug, 19:58 • Preda Silvia
Pensionarii vor primi decizia de recalculare a pensiilor la domiciliu. Plicurile vor fi înmânate personal.
Data la care poştaşii din România se vor prezenta la domiciliul fiecărui pensionar. Începe distribuirea deciziilor de recalculare

Compania Națională ,,Poșta Română” informează că, din data de 16 august, va începe 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐚𝐥𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 către toți beneficiarii din țară. Factorii poștali vor fi prezenți pe teren a doua zi după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, transmite Poșta Română.

Poștașii se vor prezenta la domiciliu  fiecărui pensionar pentru a înmâna deciziile de recalculare a pensiilor în perioada 𝟏𝟔–𝟑𝟎.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟒.

Începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor

Menționăm faptul că este important ca beneficiarii să fie prezenți la domiciliu în perioada de distribuire, pentru a evita eventualele întârzieri.
Compania Națională ,,Poșta Română” își va îndeplini cu rigurozitate și profesionalism toate obligațiile prevăzute în Convenția privind distribuirea deciziilor din sistemul public de pensii încheiată cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale prin Casa Națională de Pensii Publice”, informează Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR), luni, într-un comunicat de presă.
Începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor
Începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor

Poşta Română este singura companie de curierat şi servicii poştale din România care ajunge în toate colţurile ţării, fiind principalul furnizor de servicii poştale la nivel naţional, se subliniază în comunicat.

Citește și: Românii care vor primi pensiile dublate. Daniel Baciu a făcut anunțul

Daniel Baciu, despre deciziile de recalculare a pensiilor: „Vor fi înmânate personal. Să fie acasă”

Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că în perioada 15 august – 1 septembrie pensionarii vor primi decizia de recalculare a pensiilor la domiciliu și că plicurile vor fi înmânate personal.

În primul rând, vreau să vă spun că acest plic în care este introdusă, practic, decizia de pensie în urma recalculării se transmite în format cu confirmare de primire, deci el se înmânează personal destinatarului final, pensionarului, nu se pune în cutia poștală, deci el are această confirmare de primire.

În această perioadă, 15 august – 1 septembrie, pensionarii ar trebui să fie la domiciliu pentru a primi aceste plicuri cu informația privind decizia de recalculare, conform noii legi a pensiilor”, a explicat Daniel Baciu.

Vezi și: Marcel Boloș, anunțul serii despre banii pentru pensiile recalculate: „Toți pensionarii așteaptă”