- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

David Popovici a renunțat la mașinile pe care le-a primit de la Ion Țiriac: „Conduc un Audi A3, vechi de 10 ani”

27 Oct, 13:30 • Andrei Ene
David Popovici impresionează cu modestia sa și după ce a primit două mașini a căror valoare cumulată depășește 100.000 de euro, de la Ion Țiriac, pentru performanțele sale sportive. Campionul olimpic susține că nu le va folosi, pentru a nu atrage atenția.
David Popovici a renunțat la mașinile pe care le-a primit de la Ion Țiriac: „Conduc un Audi A3, vechi de 10 ani”

David Popovici este omul momentului în sportul românesc. Foarte apreciat de publicul din țara noastră pentru rezultatele sportive, acesta nu ezită să impresioneze prin modestia pe care o arată și prin viața simplă pe care o duce, în ciuda sumelor impresionante pe care le câștigă.

David Popovici nu conduce mașinile de la Ion Țiriac

Campionul a surprins când a declarat că nu va folosi mașinile Hyundai Ioniq 5, care au fost oferite de către Ion Țiriac sportivilor medialiați la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Popovici a primit două astfel de exemplare, însă a menționat că preferă să folosească mașina veche de 10 ani, pe care o are, precum și autobuzul.

Citește și : România a testat primul tren electric chinezesc. Ce viteză prinde şi pe ce rută va circula

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime. Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul. Mă bucur că acum am ocazia să spun că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a spus David Popovici la Radio ZU.

Fundația Țiriac a oferit acestora 22 de mașini cu valori cuprinse între 30.000 și 50.000 de euro. Atât David Popovici, cât și Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș sau Ancuța Bodnar au primit astfel de autoturisme personalizate.

Citește și : Ziua „Z” pentru cea mai așteptată autostradă. Pe 15 octombrie se desemnează marele câștigător

Presa a speculat că David Popovici a renunțat la imaginea modestă pe care o afișează după ce a fost surprins conducând o mașină Audi R8 Spyder, al cărei preț ajunge la peste 200.000 de euro, în funcție de dotări.

Totuși, mașina respectivă nu era a înotătorului ci, foarte probabil, al unui prieten de-ai săi. Acesta a păstrat stilul său modest care este foarte apreciat de toată lumea.