- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dedeman cumpără un teren cu o suprafață de 60.000 de metri pătrați în Giurgiu. Suma pe care frații Pavăl au plătit-o

17 Oct, 13:30 • Amarie Giorgiana
Dedeman, cea mai mare companie privată din România, cumpără un teren de aproape 60.000 de metri pătrați în Giurgiu. Acesta a fost luat de la un fost diplomat și de la tatăl unui antrenor care a colaborat cu Simona Halep.
Dedeman cumpără un teren cu o suprafață de 60.000 de metri pătrați în Giurgiu. Suma pe care frații Pavăl au plătit-o

Dedeman, cea mai mare companie privată din România, mai face o investiție majoră. Frații Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat un teren de la un fost diplomat și de la tatăl unui antrenor care a lucrat cu Simona Halep. Terenul are aproape 60.000 de metri pătrați și este în Giurgiu, potrivit Capital.

Citește și: Doi suceveni au dat lovitura cu un business bazat pe consumul de alimente sănătoase. Cum au reușit Georgiana și Cosmin să transforme un proiect personal într-o afacere de succes

Frații Dedeman mai deschid un magazin în Giurgiu. Suma pe care au plătit-o pentru teren

Dragoș și Adrian Pavăl au cumpărat, recent, un teren de la un fost diplomat și de la tatăl unui antrenor care a colaborat cu Simona Halep. Mai exact, antreprenorii au achiziționat un teren de aproape 60.000 de metri pătrați în Giurgiu de la fostul diplomat Ion Maticiuc și de la milionarul Paris Mouratagou, tatăl antrenorului care a lucrat cu celebra sportivă.

Tranzacția făcută de Dragoș și Adrian ar putea aduce primul magazin Dedeman în județul Giurgiu, chiar lângă Vamă. Terenul are o suprafață aproximativă de 59.000 de metri pătrați și este amplasat pe strada Unirii, nr. 30, din municipiul Giurgiu, notează Profit.

Cei doi au cumpărat terenul la un preț de 2,95 de milioane de euro, de la Metropolis & Partenaires. Vânzătorul a promovat încă de anul trecut un proiect de centru comercial care să fie construit pe acest teren. Proprietatea este amplasată în apropierea Vamei Giurgiu, la punctul de trecere spre localitatea Ruse din Bulgaria.

Noua tranzacție făcută de frații Pavăl reprezintă o premieră pentru Giurgiu. În acest moment, rețeaua Dedeman are 62 de magazine răspândite în otată țara, iar achiziționarea acestui teren ar putea duce la deschiderea unui nou magazin. Totodată, în 2023, două magazine Dedeman au fost inaugurate în România. Unul dintre ele este la Craiova, iar celălalt la Petroșani.

Dedeman este cel mai mare retailer de bricolaj din România, iar în 2023 a atins o cifră de afaceri de 11,5 miliarde de lei. La acel moment, a fost înregistrată o creștere de 4,5%, comparativ cu anul precedent, dar și un profit net de 1,5 miliarde de lei.

Citește și: Cum fac profit marile branduri. Costă 27 de dolari să produci o geantă Dior cu prețul de 2.800 de dolari

Tags: