- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi aduce oferta momentului în România. Costă doar 1,3 lei

18 Sep, 12:26 • Bumbeneci Diana
Oferta de 1,3 lei de la Digi RCS RDS pe care abonații o pot avea doar cu un apel. Pentru suma infimă clienții vor beneficia de program fără publicitate
Digi aduce oferta momentului în România. Costă doar 1,3 lei

Digi

oferă, în afară de abonamentele de televiziune, internet și telefonie și variante de extraopțiuni bune pentru români. Pentru sume extrem de mici, clienții au acum șansa să se bucure de multe beneficii la mare căutare.

 O nouă ofertă de nerefuzat de la Digi

Un exemplu de extraopțiune foarte bună de la Digi este Balcan Musiv TV. Pentru doar 1,3 lei pe lună, le oferă clienților noi, dar și celor deja existenți, de avea muzică non-stop. Nu vor avea parte de nicio reclamă, dar este nevoie să aibă și TV Digital la bază, care costă 30 de lei.

„Muzica ta preferată pentru petrecere o poți asculta 24/7 cu această extraopțiune cu 1,3 lei / lună. Pentru a beneficia de extraopțiunea Balcan Music TV, trebuie să ai activ serviciul de televiziune.

Comandă TV Digital cu 30 de LEI / lună și adaugă la comanda ta și Balcan Music TV”, transmit cei de la Digi.

Vezi și: Cel mai nou telefon din România va fi oferit de Digi. Compania anunță reduceri de 50%

Digi
Digi

Extraopțiuni la mare căutare de la Digi. Prețurile lor pornesc de la un singur leu pe lună, unele au și 50% reducere pentru 6 luni
Cea mai accesibilă extraopțiune de la compania de televiziune este programul adult, destinat, așa cum îi spune și numele, pentru cei care au peste 18 ani.

O altă variantă este FILM NOW, care costă 3 lei le lună. Ținând cont că cei de la Digi vin și cu oferte în această perioadă, abonații vor da doar 1,5 lei, în primele 6 luni. Aceeași situație se aplică și pentru 4K. Prețul său de bază este de 5 lei, ajunge la 2,5 pentru jumătatea de an în promoție. Prin extraopțiune, clienții vor putea să vadă UEFA Champions League, Roland Garros în direct, la calitate maximă. Și serviciul Max este la mare căutare.

„Bucură-te de titluri remarcabile alături de seriale apreciate și producții noi HBO și Cinemax inclusiv Max.

Pentru a beneficia de extraopțiunea MaxPak, trebuie să ai activ serviciul de televiziune. Comandă TV Digital cu doar 30 de LEI / lună si adaugă la comanda ta și MaxPak”, transmit cei de la Digi, pe site-ul lor oficial.

Vezi și: Anunțul DIGI RCS RDS va da peste cap milioane de români. S-a confirmat schimbarea

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult