- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi oferă GRATIS abonaților cel mai așteptat pachet! Ce trebuie să faci pentru a obține oferta în iulie 2024

11 Jul, 09:29 • Bumbeneci Diana
Gratis de la Digi RCS RDS pentru toți abonații din România. Accesul clienților vechi și noi la canale este fără costuri suplimentare până la jumătatea lunii.
Digi oferă GRATIS abonaților cel mai așteptat pachet! Ce trebuie să faci pentru a obține oferta în iulie 2024

Sunt vești excelente pentru abonații Digi din România. Un pachet gratis de la RCS RDS este oferit pentru toți abonații. Zilele acestea, accesul clienților, atât cei vechi cât și cei care abia au semnat contracte cu compania de telecomunicații, la canalele SkyShowtime este fără costuri suplimentare. Oferta include și aplicația de streaming, până la data de 15 iulie.

O nouă ofertă de la Digi RCS RDS

Așadar, conform anunțului oficial al companiei, până pe 15 iulie 2024, accesul la canalele SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2 precum și la serviciul de streaming SkyShowtime este gratis de la RCS RDS. Oferta este valabilă pentru abonații DIGI de TV digital.

„De acum, toți clienții existenți ai serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI au acces la canalele SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, precum și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, până la data de 15 iulie 2024.

Accesul la serviciul de streaming se face în baza unui cod de voucher”, se precizează pe site-ul digi.ro.

SkyShowtime Digi
SkyShowtime Digi

Citește și: Anunțul DIGI RCS RDS va da peste cap milioane de români. S-a confirmat schimbarea

Pașii de îndeplinit pentru SkyShowtime fără costuri suplimentare

Pentru a avea parte de voucherul ce oferă acces la promoție, clienții trebuie să intre în cont sau, dacă nu au unul, să își creeze un cont. Pașii următori sunt:

  • Intră în secțiunea “Serviciile mele” și apoi în secțiunea “TV”.
  • Apasă butonul “Generează cod”.
  • Alege adresa de mail pe care vrei să primești codul de voucher.
  • Primești pe mail codul de acces și linkul către platforma SkyShowtime.
  • În platforma SkyShowtime, validează codul voucher și creează-ți un cont de client, setând un username și o parolă.
  • Introdu detaliile tale de plată. NU vei fi tarifat!* – Cu toate acestea, o sumă egală cu valoarea în RON a 1 Euro ar putea fi tarifată din contul tău, dar în maximum 3-5 zile, această sumă va fi returnată.
  • Pentru acces pe smartphone sau Smart TV descarcă aplicația din App Store sau Google Play.

Tot pe site-ul companiei a mai fost transmis și că, după data de 15 iulie 2024 – deci finalul perioadei în care promoția este valabilă – abonații nu vor mai avea acces la contul SkyShowtime creat în baza voucherului, „dar clienții vor putea să se aboneze la SkyShowtime ca parte a unor noi oferte combinate care vor fi anunțate în lunile următoare”.

Citește și: Lovitură cruntă dată de RCS-RDS. Ce trebuie să știe toți abonații Digi din România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult