- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi, oferta momentul pentru românii care pleacă în vacanță. Ce trebuie să facă pentru a plăti și cu 50% mai puțin la abonament

21 Jun, 16:00 • Adrian Popovici
Digi vine cu o ofertă de nerefuzat pentru românii care își fac concediul în afara țării. Aceștia pot beneficia de abonamente și cu 50% mai mici.
Digi, oferta momentul pentru românii care pleacă în vacanță. Ce trebuie să facă pentru a plăti și cu 50% mai puțin la abonament

În mijlocul sezonului estival, românii vor să meargă în vacanță în afara țării au acum o oportunitate unică de a face economii importante la abonamentele lor de date și minute. Digi a lansat recent campania „Moneda DIGI”, ce aduce cu sine oferte extrem de avantajoase pentru clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi, notează Playtech

Începând cu 6 iunie și până pe 20 august, Digi oferă o reducere semnificativă de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru cei care optează pentru abonamentele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2 și își transferă numărul de telefon în rețeaua sa. Această reducere este valabilă timp de 4 luni și se aplică pe o perioadă contractuală de 24 de luni, permițând astfel utilizatorilor să beneficieze de tarife lunare atractive, cuprinse între 3 și 5 Euro, TVA inclus, în funcție de numărul de abonamente activate.

În plus față de economiile considerabile din abonament, clienții se pot bucura de unele dintre cele mai competitive tarife de roaming în statele membre SEE și alte destinații turistice populare. Cu o acoperire de voce mobilă extinsă, ce ajunge la 98,8% din populația României, Digi oferă și acces nelimitat la minute de roaming în SEE, până la 4,7 GB de date roaming și trafic nelimitat de internet în abonamentul Nelimitat, alături de alte beneficii precum minute nelimitate în rețelele fixe și mobile naționale, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale.

Digi
Digi

Te-ar putea interesa și: Digi Communications preia Telekom România Mobile. Prima reacţie de la Consiliul Concurenţei

Oferta Digi pentru roamning

În afara SEE, tarifele de roaming sunt extrem de atractive: de exemplu, în Turcia, utilizatorii beneficiază de date mobile la doar 1,1 euro/GB și apeluri către România la 0,19 euro/minut. În Serbia și Macedonia, costul pentru traficul de date în roaming este de 1 euro/GB, iar apelurile către România sunt taxate cu 0,39 euro/minut. În Marea Britanie, tarifele sunt de 0,7 euro/GB pentru date mobile și doar 0,015 euro/minut pentru apeluri în România, în timp ce în Statele Unite tarifele promoționale sunt de 0,4 euro/GB pentru date și 0,025 euro/minut pentru apeluri.

Pentru a beneficia de aceste oferte atrăgătoare, clienții pot activa reducerea fie prin intermediul site-ului companiei, cu ajutorul reprezentanților din magazinele sale fizice, fie apelând la serviciul Relații Clienți la numărul 031.400.4600.

Citește și: Semnal de alarmă pentru clienții Digi! Risc uriaș de a pierde toți banii din cont