- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

DIGI RCS RDS oferă GRATUIT un nou serviciu. Ce trebuie să faci ca să-l obții până în august 2024

17 Jul, 09:23 • Bumbeneci Diana
Vești bune pentru abonații Digi. O nouă gratuitate de la RCS RDS. Cum poate fi prelungită oferta.
DIGI RCS RDS oferă GRATUIT un nou serviciu. Ce trebuie să faci ca să-l obții până în august 2024

Sunt vești bune pentru abonații din România: se oferă o nouă gratuitate de la Digi RCS RDS. Ce instrucțiuni au primit cei care pot beneficia în continuare de promoție.

Noi oferte de la Digi

Furnizorul din domeniul telecomunicațiilor vine cu vești bune pentru clienții de la noi din țară. Cu doar o zi după finalul unei promoții ce i-a scutit de o plată lunară, Digi le oferă din nou acces gratuit la o celebră platformă.

În primă fază, Digi anunțase că toți clienții din România se vor putea bucura, până la mijlocul lunii iulie 2024, de acces la două canale și o aplicație de streaming fără niciun cost suplimentar la abonament.

La doar o zi de la data la care a expirat promoția, Digi RCS RDS a anunțat că a prelungit accesul la canalele SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, precum și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, până pe 11 august 2024.

„Am prelungit accesul fără cost până la data de 11 august 2024. Toți clienții existenți ai serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI au acces la canalele SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, precum și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare. Accesul la serviciul de streaming se face în baza unui cod de voucher”, a transmis compania.

Ofertă Digi
Ofertă Digi

Codul de voucher în baza căruia se permite utilizarea seerviciului de streaming este valabil exclusiv pentru clienții serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI. Pentru a-l obține, abonații trebuie să urmeze câțiva pași simpli, explicați pe site-ul companiei:

  • Accesează contul tău de client DIGI aici. Dacă nu ai cont DIGI.
  • Intră în secțiunea “Serviciile mele” și apoi în secțiunea “TV”.
  • Apasă butonul “Generează cod”.
  • Alege adresa de mail pe care vrei să primești codul de voucher.
  • Primești pe mail codul de acces și linkul către platforma SkyShowtime.

În platforma SkyShowtime, validează codul voucher și creează-ți un cont de client, setând un username și o parolă.
Introdu detaliile tale de plată. NU vei fi tarifat! – Cu toate acestea, o sumă egală cu valoarea în RON a 1 Euro ar putea fi tarifată din contul tău, dar în maximum 3-5 zile, această sumă va fi returnată.
Pentru acces pe smartphone sau Smart TV descarcă aplicația din App Store sau Google Play.

Citește și: Digi oferă GRATIS abonaților cel mai așteptat pachet! Ce trebuie să faci pentru a obține oferta în iulie 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult