- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi și Orange sunt istorie! Concurența dă lovitura și vine cu abonamente GRATIS

10 Aug, 17:13 • Bumbeneci Diana
Apar abonamente gratis pentru români. Compania care distruge concurența cu noua ofertă.
Digi și Orange sunt istorie! Concurența dă lovitura și vine cu abonamente GRATIS

Orange și RCS&RDS, în dificultate din cauza noii oferte a concurenței! Cele două firme de telecomunicații se confruntă cu o provocare majoră în urma noii oferte atractive lansate de un concurent puternic. Vodafone, unul dintre liderii pieței de telecomunicații, vine cu o ofertă care poate atrage numeroși clienți: abonamente gratuite.

Abonamente la mare ofertă

Reprezentanții Vodafone au anunțat o campanie destul de specială care ar putea atrage românii din întreaga țară. Clienții care aleg un abonament nou sau activează o cartelă preplătită sunt automat înscriși într-o tombolă de vară, unde pot câștiga premii valoroase, inclusiv telefoane de ultimă generație.

Această ofertă vine ca o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să profite de servicii de telecomunicații fără a scoate bani din buzunar. Abonamentele gratuite reprezintă un avantaj semnificativ, făcând concurența tot mai acerbă pe piața de telecomunicații din România.

Cu această strategie, Vodafone își consolidează poziția și pune presiune pe principalii săi competitori, Orange și RCS&RDS. Aceste companii trebuie să găsească rapid soluții pentru a-și menține clienții și pentru a răspunde provocărilor aduse de noua ofertă agresivă.

Vezi și: DIGI RCS RDS oferă GRATUIT un nou serviciu. Ce trebuie să faci ca să-l obții până în august 2024

abonament telefonie
abonament telefonie

„Vodafone te așteaptă cu cele mai bune oferte și super premii. Câștigă cele mai tari cadouri aniversare cu Vodafone Happy! În plus, pentru a adăuga un plus de bucurie, poți câștiga și un abonament gratuit timp de 2 ani”, conform anunțului făcut de Vodafone, potrivit news18.ro.

Noua strategie stabilită de Vodafone, care oferă abonamente gratuite pentru a atrage foarte mulți români, este un pas gândit  pentru cota de piață. Românii se așteaptă c Orange și RCS&RDS să reacționeze rapid la această provocare și să iasă pe piață cu noi oferte de care clienții să beneficieze din plin.

„Ce poate fi mai bun decât să îți plătească Vodafone următoarele 2 facturi sau reîncărcări? Visezi la un telefon nou? Înscrie-te în tombola Vodafone și ai șansa să câștigi unul dintre smartphone-urile de top!

Campania este menită să răsplătească fidelitatea clienților săi și să ofere experiențe de neuitat”, au mai transmis reprezentanții companiei Vodafone, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Digi oferă GRATIS abonaților cel mai așteptat pachet! Ce trebuie să faci pentru a obține oferta în iulie 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult