- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi te taxează cu 8 lei în plus dacă ai bifat o anumită opțiune. Prețul crește chiar din această lună

14 Aug, 21:00 • Amarie Giorgiana
Digi taxează clienții care au un anumit tip de abonament. Factura crește cu 8 lei, în cazul în care o anumită opțiune este bifată, iar taxarea se face chiar din această lună.
Digi te taxează cu 8 lei în plus dacă ai bifat o anumită opțiune. Prețul crește chiar din această lună

Apar noi reguli pentru abonații Digi RCS-RDS România. Pe data de 12 august 2024 a avut loc lansarea unui nou pachet TV digital, iar portofoliul de servicii a fost extins și va include aplicația de streaming SkyShowtime, dar și cele două canale HD, găsite pe pozițiile 110 și 111. Oferta poate fi văzută și pe site-ul oficial al companiei, iar clienții care doresc să aibă acces exclusiv la platformă și la canalele digitale, trebuie să achite suma de 38 de lei pe lună, potrivit Cancan.

Noi lansări la Digi. Cât plătești la factură dacă ai bifat o anumită opțiune

Astfel, compania a venit cu un nou pachet care include aplicația de streaming SkyShowtime și cele două canale liniare, regăsite în format HD: SkyShowtime 1 și Sky Show Time 2, a anunțat firma. Pachetul include peste 180 de canale digitale, 61 de canale HD, dar și acces digital la platforma de steaming Skyshowtime, prețul fiind de 38 de lei. Abonamentul obișnuit, fără acces la SkyShowtime, are un preț de 30 de lei. Astfel, clienții companiei care au deja serviciul de televiziune digitală și optează pentru un upgrade la pachetul Digital Skyshowtime, vor trebui să achite un cost suplimentar în valoare de 8 lei pe lună. Comparativ, Digi oferă canalele HBO ca un pachet separat, la prețul de 13 sau 15 lei, cu posturile Cinemax incluse.

SkyShowtime a lansat în România două televiziuni noi încă din luna aprilie și, inițial, acestea au intrat direct în pachetul digital al companiei, fără alte costuri. Clienții trebuie să știe că  SkyShowtime oferă acces la conținut produs de celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios. SkyShowtime găzduiește și filme românești, printre care se numără „Dragoste pe muchie de cuțit”, „Încă două lozuri”, „Miracol”, „Pup-o, mă!” sau „Evadarea Perfectă”.

Citește și: Digi, în expansiune internațională. Investiție uriașă de 150 de milioane de euro

Totodată, cei care doresc să se porteze la Digi RCS-RDS România au parte de anumite beneficii. Asta, prin intermediul abonamentului Nelimitat, prin care clienții pot avea date de 5.5 GB, dar și minute nelimitate incluse în UE. Reducerea crește dacă sunt portate mai multe numere de telefon.

Citește și: Se întâmplă pe 15 august. Abonamentele Digi RCS RDS în forma actuală vor dispărea

Tags: